Nie o to chodzi, on jest osobą medialną i takich rzeczy nie powinien robić - no chyba, że tak chce swój wizerunek kreować, ale pozytywnie to o nim nie świadczy. Mógł poprosić kogoś z ochrony albo swoich ludzi o 'ciche' usunięcie delikwenta.
tu się zgodzę z drugiej strony, po lekkim zastanowieniu myślę, że jest to swojego rodzaju reklama, która w sumie przerodziła się w kompromitację. Myślę, że gdyby chciał coś zrobić temu typowi, to właśnie zawołałby ochronę, zszedłby sam czy tez poprosiłby jakiegoś koleżkę o usunięcie delikwenta. On zamiast tego wolał pocisnąć go i pozwolić dzieciakom na ukazanie ich fanatyzmu wobec jego, szkoda, że wszystko przemieniło się w żenadę. Tak, zmieniłem zdanie, nie, nie jestem kobietą
tu się zgodzę z drugiej strony, po lekkim zastanowieniu myślę, że jest to swojego rodzaju reklama, która w sumie przerodziła się w kompromitację. Myślę, że gdyby chciał coś zrobić temu typowi, to właśnie zawołałby ochronę, zszedłby sam czy tez poprosiłby jakiegoś koleżkę o usunięcie delikwenta. On zamiast tego wolał pocisnąć go i pozwolić dzieciakom na ukazanie ich fanatyzmu wobec jego, szkoda, że wszystko przemieniło się w żenadę. Tak, zmieniłem zdanie, nie, nie jestem kobietą
Cóż za metamorfoza zaledwie po lekkim zastanowieniu, polecam częściej korzystać z tej opcji a gdy sytuacja tego wymaga nie zawahać się użyć trybu głębszego zastanowienia.
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2009 14:29
Studentkę zatrudnię do kiosku.Praca poniedziałek-piątek do 15:00. Umowa zlecenie 4zł za godzinę.Znajomość kasy fiskalnej. Tel 504919090
Jakiego internetowego buka polecicie dla poczatkującego gracza.?
bet365 Duża oferta , kursy na dobrym poziomie, wpłaty od 10zł przez mTransfer i fajny interfejs do tego pełno meczy do oglądania na żywo.
jak dla poczatkujacego gracza, nie polecam gry zakladow live,
mozna bardzo szybko stracic caly Bilans konta..
zacznij spokojnie od zakladow... dobre kursy, fajna - obszerna oferta, dobra promocja 111 zl za darmo (przy wplacie 111 zl), platnosci w systemie przelewy24 (kasa w 5 min na koncie) i do tego min depozyt 10 zl - BETSSON.COM - Polecam
Jak chcesz zalozyc konto, zachecam w klikniecie w banner u gory
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/09/2009 07:10
Wkurwia mnie to juz. Dojebali sie wszyscy do Peji...a jak kiedys Kazik w Szczecinie przerwal koncert bo dostal bodajze puszka....goscia rowniez zlinczowali i co?Kazik jest cool a Peja to cpun....brawo!
Wkurwia mnie to juz. Dojebali sie wszyscy do Peji...a jak kiedys Kazik w Szczecinie przerwal koncert bo dostal bodajze puszka....goscia rowniez zlinczowali i co?Kazik jest cool a Peja to cpun....brawo!
1. W jakie dni jest czynna gielda w Ploni i w ktore jest najwiecej aut do wyboru 2. Gdzie mozna sprawdzic, czy samochod nie jest kradziony? Policja, jakies inne miejsca? 3. Szukam tez kantoru z najlepszymi cenami i mozliwoscia negocjacji przy wiekszej ilosci waluty.
jeden idiota drugiego warty
Porównujecie Kazika do Peji? Lekko nie na miejscu takie porównania...
Tony Montana, osobiście uważam, ze Płonia to nie najlepsze miejsce do kupowania samochodów, duża ilość ruskich, poza tym samochody z niepewnych źródeł. Raczej rzadko możesz tam sie spotkać z życzliwym sprzedawcom, który nie chce Cię przyciąć.
1. W jakie dni jest czynna gielda w Ploni i w ktore jest najwiecej aut do wyboru 2. Gdzie mozna sprawdzic, czy samochod nie jest kradziony? Policja, jakies inne miejsca? 3. Szukam tez kantoru z najlepszymi cenami i mozliwoscia negocjacji przy wiekszej ilosci waluty.
z gory dziekuje za odpowiedzi
podbijam
Czy nie jest kradziony możesz sprawdzić na policji, musisz miec tylko numer vin. A co do kantoru to na pl. Żołnierza/pl. Lotników przy Raiffesen Bank. Dokładniej, tutaj- Kantor
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.