ja byłem nad Okrą (jeziorko dość blisko miasta, nawet wypożyczalnie jachtów i skuterów wodnych mieli). Pamiętasz może lokalizacje ?? Blisko Drawska, daleko ?? jezior tam jest dużo, w Gudowie byłem również (zresztą co roku jestem) i tam mają domki, chyba o to chodzi bo nigdzie indziej takiego ośrodka nie ma, bynajmniej nie blisko Drawska. Może to ci o strony bardziej Złocieńca chodzi ??
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/04/2012 14:03
Zbiera ktos z Was naklejki Panini UEFA EURO 2012 albo kupuje fakt od 19 kwietnia i nie wyrzucil naklejek dolaczanych do gazety (mozemy sie dogadac zeby odkupic )?? ?? Pewnie nikt ale sprobuje
Nie pamiętam dokładnie, ale nie chodzi mi nawet konkretnie o ten jeden ośrodek. Chodzi mi o jakiś ośrodek w okolicach Drawska nad samym jeziorem, najlepiej jakby były trampy. Szukam i nic znaleźć nie mogę, jeśli ktoś taki ośrodek kojarzy to wklejcie tutaj jakieś info o nim, ktoś z Drawska powinien się orientować
Ostatnio edytowany przez: RC, 25 kwietnia 2012, 14:23 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2012 10:57
Mam taki problem,1 raz spotykam się z tym.Na balkonie gołębie wysiadywały jaja i parę dni temu wykluły się dwa młode.Dziś patrzę a jeden nie żyje,drugi jest ranny,ma rozdziobaną głowę i ja nie wiem co z nim zrobić,na dwór jak wywalę i tak zginie,sam nie wiem co robić.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2012 11:06
Szpadel do najblizszego wteterynarza zanies on chyba powinien wiedziec co dalej zrobic ,gdzie zadzwonic moze udzieli mu 1 pomocy
A teraz cos ode mnie....
Gdzie najtaniej zdejme simlocka z Samsunga galaxy s II w Szczecinie ? Ktos juz z Was sciagal ile mniej wiecej kosztuje
Dobrze by bylo zeby w tym samym miejscu mozna bylo zlamac blokade numeru IMEI z telefonu HTC
Mam taki problem,1 raz spotykam się z tym.Na balkonie gołębie wysiadywały jaja i parę dni temu wykluły się dwa młode.Dziś patrzę a jeden nie żyje,drugi jest ranny,ma rozdziobaną głowę i ja nie wiem co z nim zrobić,na dwór jak wywalę i tak zginie,sam nie wiem co robić.
Wypierdol to, jeden latający pasożyt mniej. Żeby to był jeszcze normalny ptak, ale gołąb? Odratujesz to Ci potem co najwyżej balkon zasra.
Zbiera ktos z Was naklejki Panini UEFA EURO 2012 albo kupuje fakt od 19 kwietnia i nie wyrzucil naklejek dolaczanych do gazety (mozemy sie dogadac zeby odkupic )?? ?? Pewnie nikt ale sprobuje
Zbiera mój syn a ja mu pomagam Brakuje mi tylko 100 i od cholery powtórek może czas na wymianke ?
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2012 13:48
[cytat=Boberek]Moje powtorki to : 7,82,87,100,110,130,134,147,200,202,203,216,243,278,290,292,
304,320,354,356,372,387,454,458,459,462,498,504,532
Bede w szczecinie na meczu Pogoni prawdopodobnie 5 maja wiec jak by co mozemy sie spotkac przed i wymienic pozdrawiam[/cyt
Po 19 napisze Ci na maila moje powtórki .Tlen aktualny ?
Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 26 kwietnia 2012, 14:22 [1 raz(y)]
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Aktualny aktualny sprawdze wieczorem i dopisze te naklejki ktore dzis mi sie powtorzyly pozdrawiam
Poszło do Ciebie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2012 21:53
ma ktoś z Was może ognie wrocławskie ?? albo czy w Szczecinie gdzieś sa do kupienia ?? od razu mówię , że na kolumba w tym sklepie nie ma.
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Polecam obejrzec chociazby z ciekawosci, od zawsze interesowala mnie kultura i religia wschodu w sumie sam nie wiem czemu i tak sie zastanawiam czy jest ktokolwiek na forum kto do tego podszedl powazniej czy tak jak wiekszosc zbija beczke smiechu.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/04/2012 12:14
Orientuje się ktoś o której walka Burneiki z Najmanem? Wiem, że gala zaczyna sie chyba o 18.30, ale chyba walczą jakoś pod koniec?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/04/2012 13:25
Z tego co mi wiadomo to gala zaczyna się o 19:30 a walka najmana jest już o 20? Tak bynajmniej jest napisane w programie tv ;D Co nie zmienia faktu że tego ścierwa nie warto oglądać.. Będą inne ciekawsze walki na tej gali.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.