Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/06/2010 10:21
Na mecz to on od 4 ligi sam chodzi. Ale z tą motywacją to nie jest takie złe, zamiast teraz dawac jakieś szlabany, bo to już troche mi się przejadło , za duzo już tego , to powiem mu , że jak się poprawi to dostanie nową płyte Gurala czy czego on tam słucha. W tej jego 18 zły wpływ na niego mają rówieśnicy bo czasami widze co się tam dzieje .. i wie ktoś coś o gimnazjach nr 14 i 1 ? 14 - romera , 1 - gdzies na pogodnie
Ja chodziłem do 14, ale przed połączeniem z tym na Romera, za moich czasów było dobrze, teraz nie wiem jak jest. Za tą laskę, to ja na bank dzieciaka bym nigdzie na wakacje nie zabrał dopóki nie pracuje,. to jego świętym obowiązkiem jest uczenie się, a jak nie pasuje, to wysłać do roboty i już. Nie zwalaj wszystkiego na złych kolegów...
18 skończyłem kilka lat temu , to co teraz się dzieję w tej szkole to picuś w porównaniu z pierwszymi rocznikami tego gimnazjum . Nauczyciele już znają wybryki i wiedzą czego można się spodziewać po uczniach więc myśle że nie jest tak źle . Możesz zmienić mu klasę np na integracyjną ( za moich czasów robili tak za wybryki typu wybita szyba w autokarze , pijaństwo na lekcji etc ) i chłopaki podskoczyli z ocenami i nauczyli się szanować osoby niepełnosprawne. Młody też musi sobie radzić ze "szkolnym bractwem " ogarnąć co można czego nie ... Ma pałę na świadectwie będzie miał komisa , dostanie zagadnienia i wakacje kuje ...
o lol uczyła Cię w gimnazjum 18 czy SP 60 jak to możliwe, że wiesz...
Wiem bo kiedyś chyba tu pisałeś że uczy w gim 18 matmy a jeszcze żeby było ciekawiej to na jednej lekcji u mnie byłeś
nie przypominam sobie takich rzeczy teraz Ona uczy sobie spokojnie w podwarszawskiej podstawówce, gdzie ma 4 uczniów w klasie, a na dodatek im nową halę sportową wybudowali eeee pewnie po kase byłem
Na mecz to on od 4 ligi sam chodzi. Ale z tą motywacją to nie jest takie złe, zamiast teraz dawac jakieś szlabany, bo to już troche mi się przejadło , za duzo już tego , to powiem mu , że jak się poprawi to dostanie nową płyte Gurala czy czego on tam słucha. W tej jego 18 zły wpływ na niego mają rówieśnicy bo czasami widze co się tam dzieje .. i wie ktoś coś o gimnazjach nr 14 i 1 ? 14 - romera , 1 - gdzies na pogodnie
"1" kolego to na Reymonta.Nieduże gimnazjum także partnerów do rozrabiania za dużo by nie miał Jednak moim zdaniem to nie jest wyjście gdyż w dobie tel. kom.internetu, i tak będzie latał z kolegami z tamtej szkoły..
o lol uczyła Cię w gimnazjum 18 czy SP 60 jak to możliwe, że wiesz...
Wiem bo kiedyś chyba tu pisałeś że uczy w gim 18 matmy a jeszcze żeby było ciekawiej to na jednej lekcji u mnie byłeś
nie przypominam sobie takich rzeczy teraz Ona uczy sobie spokojnie w podwarszawskiej podstawówce, gdzie ma 4 uczniów w klasie, a na dodatek im nową halę sportową wybudowali eeee pewnie po kase byłem
To faktycznie liczą klasę ma Dokładnie nie wiem po co byłeś wiem że była tak sytuacja pozdrów ją od ucznia z klasy p. Sielickiej
Inicjatorzy powołania Akademii Sztuki zapraszają 19 czerwca na pl. Orła Białego. Planują z mieszkańcami wspólne fetowanie nowej uczelni w Szczecinie. W programie m.in. wspólne zdjęcie na pl. Orła Białego (o godz. 14.30), malowanie portretów i karykatur szczecinian, instalacje, koncerty.
Wie może ktoś jak te zdjęcie będzie robione i czy będzie gdzieś wystawione ? Można by było się zapisać w kartach historii nowej akademii , przecież My kibice mamy swoją scenę
orientuje się ktoś może jakie opłaty i jakiej wielkości są aktualnie przy sprowadzenia auta zza granicy (np ze szwabowa) ?
To co zwykle...tłumacz, akcyza(do 2000cm3 = 3% z hakiem; powyżej 2000cm3 18% z hakiem), koszty rejestracji (tablice itp) + opłata za złomowanie (500zł). total około 2000zł. No ale wszystko zależy jaką kwotę podasz na umowie.
Za tą laskę, to ja na bank dzieciaka bym nigdzie na wakacje nie zabrał dopóki nie pracuje,. to jego świętym obowiązkiem jest uczenie się, a jak nie pasuje, to wysłać do roboty i już. Nie zwalaj wszystkiego na złych kolegów...
Mam problem z moim synem , Syn jest w 2klasie gimnazjum , na koniec klasy będzie miał jedną jedynke .. osobiscie byłem na niego strasznie wkurwio*y ale ważne że zda . I teraz sedno sprawy , Chce przepisać go do innego gimnazjum gdzie sie poprawi. Syn chodzi do gimnazjum nr18 i czy poleca ktoś jakieś prywatne ? Ale nie za drogie ponieważ portfel gruby nie jest..
To ile on ma lat? Nakryles go juz aby cos wypil wczensiej czy jaral (fajki/ inne rzeczy)? Karac go jakos musisz bo mam przeczucie, ze Ci na glowe wchodzi i nawet szlabanow nie przestrzega?
Za tą laskę, to ja na bank dzieciaka bym nigdzie na wakacje nie zabrał dopóki nie pracuje,. to jego świętym obowiązkiem jest uczenie się, a jak nie pasuje, to wysłać do roboty i już. Nie zwalaj wszystkiego na złych kolegów...
współczuję Twojemu przyszłemu dzieciakowi
hehe, niby czemu w nagrodę za ocenę niedostateczną na koniec roku postawiłbyś dzieciakowi np. wakacje w Hiszpanii bądź Grecjiprawda jest taka, że człowiek niepełnoletni ma konstytucyjny nakaz przynajmniej ukończenia gimnazjum, jeśli później nie chce mu się uczyć, nie ma najmniejszego problemu, ale jak nie chce kontynuować nauki to niech się przygotuję na to, że idzie do roboty, a nie będzie siedział w domu i pierdział w fotel.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.