Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/05/2010 01:09
Orientuje sie ktos gdzie mozna podbic po jakis sprzet,pozyczke na podstawie (tylko) dowodu osobstego ? Za wszelkie porady dziekowa.
``Pogoń Szczecin SA informuje, że ok.120 osób nie odebrało zamówionych biletów na finał Pucharu Polski w Bydgoszczy. Wychodząc naprzeciw kibicom, którzy w ostatniej chwili zdecydowali się na wyjazd, pula ta zostanie przeznaczona do wolnej sprzedaży. Wejściówki będzie można nabyć tylko jutro, w piątek, od g.10.00 w siedzibie klubu przy ul.Karłowicza. Koszt biletu i koszulki to 50 złotych. Przy zakupie należy okazać dokument tożsamości (imię, nazwisko, PESEL). ``
Orientuje się ktoś czy dostanę w fali bądź gdzieś indziej jakąś sporą flagę Pogoni. Tak się składa, ze ojciec wyrusza jutro przy okazji na zlot ciężarówek do Bydgoszczy i wypadałoby jakoś specjalnie przystroić samochód
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/05/2010 14:32
Mam pytanko odnośnie aeroklubu szczecińskiego (u nich nikt nie odbiera telefonów)...czy jest możliwość wynajęcia na godzinę samolotu (oczywiście z pilotem ) w ramach lotu widokowego. Czy ktoś miał z tym do czynienia? Ewentualnie czy ktoś korzystał z takich usług w innych miejscach (może ktoś coś poleci)?
Mnie interesuje coś większego...coś z czego skaczą spadochroniarze (taki niebiesko czerwony samolot)
Ta stara maszyna zwie sie antonov ;p z tego co sie orientuje lot widokowy przy zapełnieniu antka na min. 8 osób kosztuje 50zł (o ile odpali), aeroklub prężnie nie działa wiec pewnie dlatego nie odbierają telefonów. Wiem, że kilka osób ma w tym aeroklubie prywatne sprzęty latające typu motolotnia, więc moze warto zebys sie tam pofatygował i spróbował z kims porozmawiac.
Mnie interesuje coś większego...coś z czego skaczą spadochroniarze (taki niebiesko czerwony samolot)
Ta stara maszyna zwie sie antonov ;p z tego co sie orientuje lot widokowy przy zapełnieniu antka na min. 8 osób kosztuje 50zł (o ile odpali), aeroklub prężnie nie działa wiec pewnie dlatego nie odbierają telefonów. Wiem, że kilka osób ma w tym aeroklubie prywatne sprzęty latające typu motolotnia, więc moze warto zebys sie tam pofatygował i spróbował z kims porozmawiac.
Dzięki...to są już jakieś konkrety "O ile odpali" hehe....życie w Naszym aeroklubie zatrzymało się chyba ze 30 lat temu...dzisiaj tam byłem ale ciszaaaaaa. Jeśli ceny są takie jakie podałeś to mnie to satysfakcjonuje...tylko nich ktoś w końcu tam odbierze telefon lub też pokaże się chociaż w pracy... Samolot o który mi chodziło...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/05/2010 16:58
dokładnie o tym samym samolocie i ja pisałem aha, no i jeszcze jedno, bo ci chodziło o godzine, a loty widokowe trwają 30 min, chyba ze cos dopłacisz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.