Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/02/2013 01:49
Dziwny jest ten świat. Najpierw większość publiki koncertu Strachów w Słowianinie leci z tekstem Piły Tango i skanduje Hej Kolejorz! by chwilę później w oczekiwaniu na bis na pierwszy plan przebijała się jedna z przyśpiewek Pogoni.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/02/2013 23:55
Mam pytanie. Gdzie w Szczecinie mogę wyrobić kartę zdrowia sportowca? Wiem, że na Wojciecha, Krzemiennej i w Przychodni Portowej (poradnia przeniesiona z Twardowskiego). Są jeszcze jakieś miejsca?
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
"Sluchaj ja bym sie z checia zabral tylko nie napisales ile ta impreza ma kosztowac ? Tak do 100 zl moge zaplacic razem z biletem. Tylko uprzedzam ja czesto pierdze i to takie cichacze...Moze poprostu przed wyjazdem bede musial mniej sie najesc ? Ale mysle ze bedzie dobrze.
Pozdrawiam
Marcin L."
Smutno, że ma takie problemy psychiczne w tak młodym wieku.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/02/2013 18:37
Znany jest już finalista konkursu "Bierz co chcesz. Najdłuższe 150 sekund w historii Media Markt". Spośród ponad 210 000 zgłoszeń jury wybrało odpowiedź 19-letniego Piotra z Pionek. Konkurs "Bierz co chcesz. Najdłuższe 150 sekund w Media Markt" wzbudził ogromne zainteresowanie. Do północy 17 lutego do Media Markt wpłynęło ponad 210 000 zgłoszeń odpowiadających na pytanie konkursowe "Co kupiłbyś w Media Markt w 150 sekund, gdybyś miał nieograniczoną ilość pieniędzy?". Zdecydowana większość uczestników w swoich zgłoszeniach twierdziła, że postawiłaby na niewielki gabarytowo, łatwy do przenoszenia sprzęt, w tym na nowości technologiczne: laptopy, iPady, smartfony, aparaty fotograficzne, konsole do gier, telewizory oraz sporadycznie na sprzęt AGD. Podobna akcja organizowana była już w Hiszpanii dla 100-milionowego klienta Media Markt, gdzie zwycięzca w ciągu wyznaczonych 120 sekund (w Polsce jest 150 sekund!) stał się właścicielem sprzętu o wartości 28.144 euro.
Cos mi sie wydaje ze gosciu przebije kwote z Hiszpanii kilkukrotnie.
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/02/2013 14:06
Jakie konkretnie fajki? Jeżeli mają to być normlane z akcyzą to radzę się spieszyć bo w hurtowniach już nie ma fajek z 2012 roku (ceny z akcyzą 2013 sa sporo wyższe). Sklepy mogą sprzedawać te ze starą akcyzą do końca lutego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.