Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/10/2006 21:14
Poszukuje do kupna sprawnego plejaka 2, bez zbędnych bajerów, typu dwa pady, gry itp.. Chodzi mi o cene w granicach 200-250 zeta. Jeżeli ktoś ma takowy sprzecior na sprzedaż, lub kogoś kto ma coś takiego na opylenie prosiłbym o kontakt. W gre wchodzi jedynie przerobiona konsola, pozdro.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/10/2006 22:58
PGS (Pentagram G-Shock) 2;1 NiP (Ninjas in Pyjamas) : o
nice. Fajnie tak grac jak oni, wiazac przyjemne z pozytecznym, grac w csa, zwiedzac za free caly Swiat, zarabiac za gre.. ahh
Historia: Pan na poczatku filmu jest mechanikiem, do ktorego ktos
przywiozl auto w celu zmiany opon. Glowny bohater postanowil zedrzec
opony, skoro wlasciciel chcial je wyrzucic i dobral sie do beemki.
Skutek - sami widzieliscie. Chlopak spalil cale auto.
Uciekl potem, ale go znalezli. Nie wiem ile oddal wlascicielowi za auto.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/10/2006 18:44
A są jakieś promocje na sms ? (w ogóle po ile są sms.?) bo ja częściej pisze.. też chyba będe brał Firma 50 bo tam w miarę normalnej cenie jest k700i (180 zł..) Aaa jakie są opłaty początkowe ? I takie pytanie jeszcze, czy często przekraczas darmowe minuty i ile Ci mniej więcej wychodz na sms (zakładam ze korzystasz przeciętnie..) bo przy abon. 30 ileś zł nie chce go za brdzo przekraczać (więc waham sie jeszcze między Firma 25.. tylko tam te lepsze telefony są drogie..)
P.S: Orange ma kiepski wybór telefonów
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/10/2006 21:28
Szukam osobnika który byłby tak wdzięczny i oczywiście posiadał umiejętności manualno kreatywne i stworzył reklame graficzną do pewnej gazety informacyjnej.
W rewanżu zapraszam na bosmana Zainteresowani pisać 1178432!!!
Ps. Szukam osób które się troszke na tym znaja bo w paincie to nawet i ja potrafie coś zklekotać.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756727354 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.