Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/06/2013 19:57
Nie wiem czy się opłaca, ale jak jeżdże do Prenzlau to bardzo często widzę Polaków robiących ogromne zakupy. W sumie z tego co widziałem to słodycze i alkohol są sporo tańsze. Miasto średnie, marketów też jest kilka.
Zależy co chcesz kupić. Jeżeli sama spożywka i chemia to bez problemu kupisz w Lockintz czy Pasewalku. Gdybyś chciał jakieś ciuchy to juz oder center i tam masz też real. Jak cos możesz wejść sobie na real.de wchodzisz w gazetkę i masz aktualne promocje Kiedyś kalkulowałem cenowo (alkohole plus proszki) między realem w Schwedt a sklepem w Pasewalku (nie pamiętam nazwy ale jest taki duży sam) to bardziej w realu sie opłacało.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
A może tak rzuciłby ktoś hasło w stronę osób zaangażowanych w pamiątki klubowe i np
wypuścić reedycje owej kasety ale w CD bo kasetę mam jeszcze do dziś,
a CD z bonusem w postaci hymnu np i może sami artyści byliby skłonni dograć coś.
Takie ogórkowe przemyślenia
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/06/2013 17:14
Z tego co pamiętam miało być coś takiego przy okazji nagrywania hymnu, ale jak widać nie wyszło. Szkoda bo krążąca w sieci wersja ma kiepską jakość i jakieś dziwne przeskoki
EasyJet ma dobrą ofertę z Berlina, w lipcu do Rzymu już od 171 zł. Nie leciałem w tym kierunku, ale ogólnie z EasyJet latałem do Madrytu z Berlina i wszystko było ok.
Franko 2: Revenge is Back zapowiedziany został na system iOS oraz Android. Platforma finansowania społecznego ze Szczecina - Wspieram.to - będzie zbierać środki na sfinansowanie produkcji gry.
Jak podaje serwis hcgamer.pl datę premiery poznamy wkrótce.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973091 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.