Możesz zobaczyć co mają na Jagiełły w sklepie patronackim Stowarzyszenia Wolnych Konopii, nie zaglądałem do środka, więc nie wiem jaki wybór, ale ostatnio widziałem, że powstało takie coś. Sklep jest na odcinku pomiędzy Bogusława a Kopernika.
Jakie jest w Szczecinie najlepszy (biorąc pod uwagę wybór i cene) sklep z zabawkami do palenia, shisha, bongo i wszystko z tym związane?
Poki co widziałem tylko takie małe wystawki w salonach prasowych, a slyszałem że gdzieś są jakieś większe sklepy tematyczne
Jestem studentem i pracuję na umowę zlecenie, przez to zabierają mi mniej z pensji. Jak to będzie wyglądać jak przejdę na umowę o prace?
Student zatrudniony na umowę o pracę podlega składkom na zasadach analogicznych jak pracownicy nie będący studentami. Jeśli nie ma innych tytułów ubezpieczenia podlega obowiązkowo ubezpieczeniom społecznym i zdrowotnemu.
Student zatrudniony na umowę zlecenie, który nie ukończył 26 roku życia nie podlega składkom na ubezpieczenia społeczne.
Student zatrudniony na umowę o dzieło, bez względu na wiek nie podlega składkom na ubezpieczenia społeczne.
Mam prośbę bracia, prosze bardzo o pomoc, klikajcie lubie to przy osobie Piotr Zalewski prośba w słusznej sprawie
Ty to jesteś
Swoją drogą.. Wie ktoś gdzie mogę sprzedać uszkodzony monitor LCD? Czy istnieje gdzieś taki skup? Problem monitora polega na tym, że wyświetlacz po prostu miga, pulsuje. Monitor to LG Flatron L1730S. Wizualnie jest zadbany, bez zadrapań, uszkodzeń zewnętrznych na kineskopie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/10/2012 14:24
Robił ktoś może zakupy przez internet w sklepie prosto? Próbuję zrobić, ale w ogóle nie mogę zrealizować płatności... coś źle robię czy jak?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/10/2012 20:44
zagadk weekendu:
jakie tematy sa poruszane w programie radiowym "Poranne kakao" transmitowanym w bydgoskim radiu Roxi między 10-12 codziennie ??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756978336 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.