Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/10/2011 18:37
Potrzebuję jakiegoś fotografa, do którego będę mógł się wybrać już po 9. Zazwyczaj chodziłem do Fotografiki na Krzywoustego, ale dopiero od 10 otwarta. Jakieś inne możliwości w tej części miasta?
Potrzebuję jakiegoś fotografa, do którego będę mógł się wybrać już po 9. Zazwyczaj chodziłem do Fotografiki na Krzywoustego, ale dopiero od 10 otwarta. Jakieś inne możliwości w tej części miasta?
od 9.30 Foto Jerzy na Krzywoustego (niedaleko Mak Kwaka)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/10/2011 22:46
Ja piłem wielokrotnie, mocny niby ma te 7% ale z racji ze jest niepasteryzowany pije się go przyjemnie, nie czuje sie az tak bardzo alkoholu. Nie to co karpackie mocne czy wojak mocny, w tych piwach z daleka zajeżdża spirytem i się odechciewa pić... POLECAM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/10/2011 01:29
Wie ktoś jak to jest z przelewami bankowymi? Chodzi mi o to czy jeżeli ktoś źle wpisze w szczegółach przelewu dane osobowe i adres a dobry numer konta, to pieniądze dojdą do mnie normalnie, czy nie.? Konto w mBanku, jeżeli to ma jakieś znaczenie. Dzieki z góry.
Wie ktoś jak to jest z przelewami bankowymi? Chodzi mi o to czy jeżeli ktoś źle wpisze w szczegółach przelewu dane osobowe i adres a dobry numer konta, to pieniądze dojdą do mnie normalnie, czy nie.? Konto w mBanku, jeżeli to ma jakieś znaczenie. Dzieki z góry.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973118 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.