jak dzisiaj przechodziłem obok akademika to na drzwiach do "Szafy" był plakat, że będzie transmisja. To jest w budynku gdzie jest akademik na Bohaterów Warszawy, tam gdzie Pinokio (tylko pod drugiej stronie budynku)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2010 22:23
Będę mieszkał na pomorzanach, na 9 Maja1, może ktoś wie jaką tam najlepiej wybrać telewizje kablową i internet? Z gory dzięki za pomoc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/01/2010 22:26
Ktoś wie ile czasu trzeba czekac na te 20funtów z tego nowego kasyna Riva?bo sie zarejestrowałem przed chwilą ze strony Pogońonline i niema na koncie maila też wysyłałem tak jak trzeba było
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/01/2010 12:43
Mam życiowy problem, potrzebuje ważny, nie podpisany bilet do sieciówki (obojętnie jak ale WAŻNYi) bo miałem małą wojnę ze skurwysynami i nie zamierzam płacić kary. Liczę, że ktoś się zapomniał i nie wpisał.
gdzie mogę kupić taką czapke, kapelusz kibicowski Polski?(oprócz turzynu)na Zakopane
Jak byłem na zawodach odbywających się na Wielkiej Krokwi parę lat wstecz, to można było wszystkie gadżety kibicowskie kupić w różnych straganach w pobliżu skoczni. Wydaje mi się, że sytuacja jest podobna jak na meczach reprezentacji. Wokół obiektu sportowego na jakim odbywają się zawody, pełno jest straganów z różnymi czapkami, szalikami i innymi dobrociami w białoczerwonych barwach .
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756977280 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.