Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/11/2006 10:33
Mam prosbe do wstawiajacych filmiki itp., wstawiajcie linki zamiast wklejac adres, akurat na tym forum jest to bardzo latwe do zrobienia, a ulatwi wszystkim zycie.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/11/2006 18:58
zainstalowałem sobie PES 6, giera noramlnie śmiga bezbłędnie tylko że nie słysze komentatorów. W opcjach normalnie jest wszystko ustawione na max. U kolesi którzy instalowali z tej samej płyty normalnie komentarz Borka i Kołtonia jest.
Ogarnia ktoś problem?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/11/2006 14:48
Mam pytanie...Jeżeli mam ważna umowe w Orange do 24 grudnia br. i nie będe chciał jej przedłużyc to czy dostane nowy telefon za "wypełnienie" tej trwającej 2 lata umowy??
Czy muszę przedłużyc umowe żeby dostać nowy telefon?
Z góry dziękuje.
PZDR.!
Wyglada na to, ze raczej nie bedzie ogolnodostepny.
Nowy kanał będzie pierwszym komercyjnym kodowanym kanałem Telewizji Polskiej, na który TVP udzielać będzie operatorom medialnym płatnych licencji na reemisję.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756967204 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.