Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/05/2012 21:36
Da się gdzieś kupić złodziejkę do zapalniczki samochodowej? Trzeba czasem podłączyć CB i GPSa a zapalniczka tylko jedna. Ewentualnie potrzebuję sklepu, w którym dostanę wtyczkę i gniazda zapalniczkowe, to sam sobie zmontuję takie cudo
Bez problemu, w każdym markecie, sklepie motoryzacyjnym czy stacji benzynowej. Ciężko mi tylko powiedzieć coś na temat wyboru odnośnie jakości, kiedyś kupiłem na Orlenie na 3 gniazda, i przy CB strasznie traciło na jakości.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/06/2012 19:35
Jakis czas temu zmienilem dekoder Cyfry ze zwyklego na HD. Czesto mam problem i w ogole nie lapie sygnalu kanalow z HD, a inne normalnie smigaja. Antena ma bardzo dobry sygnal. Przeprogramowanie dekodera tez nic nie daje. Ktos mial podobny problem?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/06/2012 20:30
nie tylko ty tak masz, mam pakiet cyfry + HD oraz ten zwykły i często pada sygnał, jak jest wichura, deszcz, śnieg etc. Wina leży w 100% po stronie operatora - niestety mają lipny sygnał.
Druga sprawa tak na zapas - zdarzyć się może, że część programów ci wysiądzie i nie będzie w ogóle odbierać - wina leży w konwerterze sygnału, za który monter (o ile go wezwiesz) w ramach gwarancji wymieni ci go za .... 50zł. Jest to konwerter firmy Opticum, dostępny w cenie 25zł w sklepie, także jakby coś takiego się Tobie zdarzyło to od razu zasuwaj po nowy, z łatwością go wymienisz a i na Krupniczka przyoszczędzisz
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Nie nie ten to sie umywa do tego co ma bramkarz, gdzie widziałem fotke a teraz nie moge znalezc, byc moze po finale w bydgoszczy moze jeszcze ktos pomoze?
Nie nie ten to sie umywa do tego co ma bramkarz, gdzie widziałem fotke a teraz nie moge znalezc, byc moze po finale w bydgoszczy moze jeszcze ktos pomoze?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756981900 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.