Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/03/2007 21:01
zna ktos jakas stronke z darmowymi grami na SE k 700i? i moglby ktos ewentualnie wytlumaczyc, jak je przezucic na kome tak, zeby dzialaly? z gory dzieki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/03/2007 21:16
kabel usb mam, ale jak znalazlem na necie jakas gierke, i przesylam na kome plik *.jad, to na komie moge tylko wyslac... nie moge go otworzyc... wie ktos o co kaman?
Główny plik z grą to ten o rozszerzeniu .jar i ten powinienneś przegrywać na kom Ja mam k510i i tam aby przesłać trzeba wrzucić gre do folderu Other. Jak chcesz linki to napisz na gadu. Pzdr
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/03/2007 22:39
W sumie szkoda mi tego Snajpera... jaki z niego snajper , strzelał jak jeden go bił a drugi chciał go przejechać autem... Prasa wykrewała z niego wielkiego zabójce fakt faktem ,że okradał itp. ale ta cała obława itp. Ja wiedziałem ,że facet nie wytrzyma presji i albo sam się poda na policje albo zajebie Sobie kulke w łeb.
kabel usb mam, ale jak znalazlem na necie jakas gierke, i przesylam na kome plik *.jad, to na komie moge tylko wyslac... nie moge go otworzyc... wie ktos o co kaman?
Mam ten sam problem co ty. Udało ci się coś z tym zrobić
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973086 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.