Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/02/2012 10:14
Pytanie do giełdowiczów. w 2011 roku zaliczyłem na giełdzie stratę. pierwszy raz mi się to zdarzyło i nie mogę się połapać w internetowym informacyjnym bałaganie. Muszę normalnie wypełnić PIT38 i wysłać do skarbówki czy nie trzeba? i ewentualnie później połowę z tej straty uwzględnionej w picie mogę na przestrzeni 5 lat odliczyć od podatku?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/02/2012 12:54Tu jest chyba w miare ladnie wytlumaczone. Lepiej jednak wykazac strate. A odliczyc polowe straty mozesz wowczas, gdy w tym roku uzyskasz zysk.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/02/2012 15:58
Dostanę tą kurtkę w Hemp Shopie na Bohaterów w rozmiarze L/XL, bo w internetowym sklepie tylko Mki ? Nie mam zbytnio czasu żeby podjechać, a nie chcę wpaść i się wrócić.
Dostanę tą kurtkę w Hemp Shopie na Bohaterów w rozmiarze L/XL, bo w internetowym sklepie tylko Mki ? Nie mam zbytnio czasu żeby podjechać, a nie chcę wpaść i się wrócić.
Nie ma już tych kurtek. Możemy ściągnąć tą : Kurtka
Nie ma już tych kurtek. Możemy ściągnąć tą : Kurtka
Zależało mi właśnie żeby była ta błękitna, ale jak nie ma i nie da rady ściągnąć to trudno. Dzięki
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756972947 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.