Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/01/2012 23:00
Korzystał ktoś z was z jakiejś szkoły językowej (chodzi o niemiecki), nie kursy na płytach ? Jeśli tak to jaki jest szacunkowy koszt takiego kursu, ile trwa i czy przynosi to porządane efekty.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
W szczecińskiej cepelii są flagi.
Czy z godłem (bo raczej o orła, a nie gryfa chodziło) to nie wiem, bo przypominam, że flagę Polski z godłem wywiesza się na zagranicznych placówkach dymplomatycznych, lotniskach, statkach itp.
Kiedyś chyba były także w punkcie z pamiątkami niedaleko zamku.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
W 1 etapie Szczecin mial miazdzaca przewage 30 procent nad drugim miejscem.
Zwycięska miejscowość otrzyma prezent w postaci energooszczędnego sprzętu AGD, który będzie mogła przeznaczyć na wsparcie domu dziecka lub inny cel społeczny. Głosowanie trwa od 4 do 16 stycznia! Panowie jedziemy
W 1 etapie Szczecin mial miazdzaca przewage 30 procent nad drugim miejscem.
Zwycięska miejscowość otrzyma prezent w postaci energooszczędnego sprzętu AGD, który będzie mogła przeznaczyć na wsparcie domu dziecka lub inny cel społeczny. Głosowanie trwa od 4 do 16 stycznia! Panowie jedziemy
Glosujemy bo Lodz goni.Z tego co widze mozna glosowac codziennie 1 raz Najlepiej jak bys to malcolm gdzies umiescil
Poszukuje jakiegoś książkowego (jakby nic nie było, to mogą byc także inne źródła) opracowania historii kibicowania w Polsce.
"Fani-chuligani. Rzecz o polskich kibolach" analiza socjologiczna i Biało-Zielona "Solidarność"
być może się przyda chociaż nie jest to stricte literatura dotycząca historii ruchu kibicowskiego
Do tego osoba, na prośbę której pytałem się tutaj do tej książki już dotarła, ale dzięki i podbijam, bo może ktoś jeszcze coś zaproponuje [:
"Nasza historia staje się legenda" książka autorstwa Jana Galernickiego o fanach ŁKS bardzo ciekawa pozycja i jak dobrze pamiętam jest parę ciepłych słów o nas
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756967197 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.