Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/09/2010 21:50
"Jutro idziemy do kina" było tym filmem przed "Korespondentem Bryan".
Podsumowując wydaje mi się, że akurat w ten dzień ramówka tvp była wartościowa i dobrze ułożona. Można się było doszukać tej słynnej misji publicznej
Wie ktoś może ile kosztuje szklenie starego, drewnianego okna o wymiarach około 1x1,5 m lub ewentualnie poleci jakiegoś szklarza?
Ostatnio edytowany przez: Kuba L., 14 września 2010, 22:12 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/09/2010 22:33
Wie ktoś gdzie można oddać stary sprzęt AGD? bo na smietnik niby wyrzucic nie mozna, na złom? wolne żarty... w sklepie gdzie kupowałem nowy żądają kosmicznej ceny...
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Wie ktoś gdzie można oddać stary sprzęt AGD? bo na smietnik niby wyrzucic nie mozna, na złom? wolne żarty... w sklepie gdzie kupowałem nowy żądają kosmicznej ceny...
Sklep musi przyjąć bez opłaty bo w cene masz wrzucony koszt gospodarowania odpadami. Jeśli to pralka to można na złom oddać. Ok 30 zł dostaniesz.
na rondzie takim malym (Słowincow?) -skrzyzowanie wierzbowej i dworskiej na gumiencach.
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/09/2010 14:13
czy mozna gdzies, nie majac konta w kraju, doladowac sobie telefon w wysokosci 150 zl?
chodzi mi o jednorazowe doladowanie a nie 3x50zl
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756977403 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.