Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/01/2010 10:26
Pytanie do wycieczkowiczów do Czech. Jak się nazywa taki ich tani market? Kiedyś pamiętałem ale mi uleciało. Coś kojarzę, że nazwa była 3literowa.
w jaki sposób można pobrać materiał filmowy ze strony sport.tvp.pl ? niby znalazłem programy z google ale co do czego ściąga się tylko ścieżka dźwiękowa a nie cały filmik z obrazem. Ściągał moze ktoś z was?
Podbijam.
ja mam wtyczke do firefoxa Downloadhelper. Z youtuba ladnie sciaga nie wiem jak z tej strony.
mecz ogólnie bez rewelacji. jak juz wyglądało, że obie druzyny czekają na dogryfke, egipt zrobił akcje 2 na 5 i w ten oto sposób czarni stracili frajersko bramkę pod koniec meczu i przejebali finał.
Jezu, taka przewaga? Kto tam wchodzi? Ich logo kłuje po oczach, a komentarze do artykułów zabijają wiarę w inteligencję ludzi... Przynajmniej moim zdaniem
Jezu, taka przewaga? Kto tam wchodzi? Ich logo kłuje po oczach, a komentarze do artykułów zabijają wiarę w inteligencję ludzi... Przynajmniej moim zdaniem
No właśnie nie twoim zdaniem tylko to jest po prostu fakt pamiętam jeszcze kiedyś jak wchodziłem na vke to gdy na Pogońonline.pl przez 2-3 dni nie było nowego newsa bo po prostu się nic nie działo to właśnie na vce pisali aby pisać, i to jest chyba nie potrzebne, do tego jak piszesz zbiorowisko młynków i innych jego kolegów...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756972911 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.