Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/01/2007 08:14
Wie ktos gdzie moge znalezc spolszczenie do Traffic Giant przeczesalem cale google i nic... =/ a bym pilnie potrzebowal bo sciagnalem sobie ta gierke a z angielskiego za dobry nie jestem...
The JUnkers - 21/01/2007 11:06
PANIE I PANOWIE Mam zaszczyt przedstawić Wam tytułowy kawałek z płyty The Junkers "Nasza Wolność", która ukaże się jak wszystkim wiadomo 1 marca 2007
oto link:
http://www.myspace.com/thejunkersprvpl
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Dzieki tez sie ostatnio pytalem i zgadzam sie ze Slimem ze naprawa kosztuje 50-70 zl ale mam takie szczescie ze telefon sie naprawil sam walnalem go kilka razy to sie jakos zrobil bo mnie zaczal juz wkurzac D
Oni po prostu myślą że są bogami i mieszkają na olimpie a reszta świata jeździ wozami konnymi o kwadratowych kołach, w domach nie mają pralek czy telewizorów żyją z uprawy ryżu albo zbierania owoców leśnych - takie właśnie mają pojęcie o historii czy geografii świata.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/01/2007 18:42
Gadu,gadu a tam chlopaki w Niemczech drugi meczyk wygrywaja tym razem z Brazylia (czesciowa rehabilitacja za final siatkarzy ) 31:23 dla przypomnienia dodam tylko iz wczoraj "pukneli" Argentynczykow 29:15 najgorsze jednak (tak mi sie wydaje) przed nami gdyz jutro gramy z frycami,mimo wszystko jestem dobrej mysli...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/01/2007 19:10
Mam pytanie czy ktos z was ogladal wczoraj walke Valueva tego boksera? I mam pytanie bo tam przed jego wejsciem na ring taki koles z zespolem spiewal taka fajna piosneke , i czy zna ktos moze jej tytuł , albo wykonawce?zawiklane ale jest Pzdr
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Ps. tu nasuwa się pytanie jaką rolę spełniają tachometry(mówie o Polsce bo w innych krajach szczegółowo je sprawdzają)a u nas piszą "tacho" na lewe nazwiska i jadą....
Co do MŚ w piłce ręcznej to...jestem ciekaw czy Polska sprawi jakąś niespodziankę najważniejsze to jutro skapać tyłki szwabom
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/01/2007 14:48
Wie ktoś może gdzie w Szczecinie można się przebadać u dermatologa za przystępną cene lub za free? (prócz medicusa bo tam drogo)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 22 stycznia 2007, 14:57 [1 raz(y)]
Dokladnie...
mozna powiedziec iz na Szmala nie bylo dzisiaj mocnych zdaje mi sie ze w szczypiorniaku nigdy nie bylismy tuzami, moze wreszcie nadejdzie jakis przelom
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/01/2007 20:57
Tak obserwuje to wszystko co się dzieje w polskim sporcie, i we wszystkich (!) dyscyplinach widoczny jest jakiś postęp tylko nie w piłce nożnej de facto najpopularniejszej dziedzinie sportu w Polsce. Pływacy, siatkarze, bokserzy, rajdowcy, skoczkowie, teraz szczypiorniści etc.
no nie przesadzaj,w reprezentacji mamy widoczny postep,choc to tylko narazie 2 swietne mecze to zobaczymy jak bedzie pozniej,mozemy sie pochwalic jednym z najlepszych prawych pomocnikow w Europie-Blaszczykowski do tego kupa swietnych bramkarzy-Boruc,Kuszczak ,Kowalewski czy mlody Fabianski,nie mowie o tej calej zasranej korupcji bo to nawet w najwiekszych pilkarsko krajach sie zdarzylo ale o widocznej na + nowej erze pilkarzy(Golanski,Bronowicki,Brozek,Gargula,Matusiak czy B.Grzelak) i nowym systemie wyboru ich a takze calej grze,nareszcie zaczynamy grac pilka! i mi sie to bardzo podoba, zobaczymy jak poradzimy sobie na wiosne....a skoczkow bym tak nie zachwalal poza Malyszem(ktory nie zachwyca rowniez ) i kilku ``wypadkach`` Stocha reszta to miernota....ale szczypiornisci dzis pokazali szwabom piekny mecz, gdyby pod koniec Niemcy nie wylapaly 2 czerwonych kto wie jakby to sie skonczylo, szczescie sprzyja lepszym
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/01/2007 21:39
Oczywiscie brawo dla Polakow....a co do tego ze nie widac postepu w pilce noznej to sie nie zgodze...owszem moze nie w ligowej ale miedzynarodowo ostatnio nie wypadlismy tak zle prawda?a czy faktycznie byl to postep dlugotrwaly czy pojedynczy wybryk to sie okaze przy najblizszych ME
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973091 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.