Cytat z onetu dotyczacy wyroku sądu dla kibiców po meczu Polska - Irlandia. To ja sie zaczynam zastanawiać czy to kurwa teatr czy stadion. Za to że usiadłem na krzesełku 14 zamiast na krzesełku 10 dostaje półtora kafla grzywny? Dla mnie parodia.
Nie zafajnie to wyglda. Chyba rdza Ci zjada dach. Nie ma smrodu w samochodzie teraz albo jak go kupiles? Moze kiedys plywal...
Nie znam sie dobrze na sprawach blacharskich- ale wydaje mi sie ze jedyne wyjscie to albo go sprzedac albo zainwestowac- zedrzec lakier z dachu, zetrzec rdze, zabezpieczyc i lakierowac na nowo... badz zrobic to aby tylko zamaskowac i sprzedac- czego nie popieram
Panstwo policyjne sie robi... przesada ogolnie;/
Mam tez pytanie do zmotoryzowanych. Jak to jets jak jest wbudowana nawigacja GPS w samcohodzie? Trzeba cos placic co miesiac za jej uzywanie?
Ostatnio edytowany przez: V..., 8 września 2009, 13:13 [1 raz(y)]
Tak apropo zakazow...
Swoja droga ciekawe co im za cos takiego by grozilo skoro ostatnio za zajescie nie tego miejsca mozna dostac 1,5 tysiaka i 2 lata zakzu...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/09/2009 20:41
Poleci ktos dobrego grawera ? chodzi mi o zrobienie herbu na blaszce dosyc malej bo to na szyje, moze juz ktos takie cos robil ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/09/2009 22:09
zna może ktoś z was miejsce w Szczecinie gdzie można tanio przenocować? 3 osoby więc jakiś pokój w tanim hotelu czy nawet noclegowni.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2009 15:16
Czy w Szczecinie jest jakiś punkt, gdzie mógłbym naprawić słuchawki ? Chodzi mi o to, że prawa muszla w słuchawkach [5Hv2 Steelseries] zaczęła mi przerywać ostatnio i dźwięk jest tylko na 1. Jeśli to opłacalne to może znacie jakieś takie magiczne punkty ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/09/2009 17:25
Złozylem reklamacje odnosnie internetu w orange. Maja 14 dni na odpowiedz. Uzyskalem ja jednak dopiero po 22 dniach. Czy przekraczajac ten termin ponosza jakies konsekwencje?
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756972926 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.