Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/02/2009 12:40
Kupilem sobie monitor LCD 22 cale. Jaka powinna byc optymalna/standardowa rozdzielczosc do niego w ustawieniach ekranu windows XP?
//EDIT:
W instrukcji jest napisane, ze optymalna to 1680x1050, ale jakies male literki sa wtedy i np onet po bokach ma mase wolnego miejsaca i wogole wsyztsko jest male wtedy. Na 1024 natomiast wszytsko jest porozciagane na boki- foty jakies szerokie itp...
Ostatnio edytowany przez: V..., 23 lutego 2009, 12:48 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/02/2009 13:47
przewoził już ktoś małego kota koleją. Są jakieś wymagania, typu klatka, czy można na rękach (to ma być młody kot), bilet dla zwierzaka itp.?
Nie przewozilem osobiscie , ale widzialem ludzi ktorzy przewozili. Jedni mieli kota w rekach, inni w klatce . Psy na smyczy bez biletow , wiec koty pewnie podobnie . Chyba nie ma specjalnych wymogow .
Co do tej knajpy to również pamiętam, że ktoś coś tu napomniał, ale nie pamiętam gdzie a na oficjalce chyba nie ma napisane ..
Szamałem w stanach, ogólnie tam świetna sprawa bo ciągle na fast foodzie żyć się nie da, a taka kanapka na wypasie to ogółem piękna sprawa, tylko jak ktoś napisał cennik jestem ciekaw. No i gdzie trzeba na Szczecinie zajrzeć, by zjeść.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/02/2009 22:00
Wie ktos czy jakos mozna zmienic rozdzielczosc na jakiejs stronie? Dziewczyna siedizala na n-k i cos nacisnela alt+ litere jakas chyba i nagle zrobila sie najwyzsza rozdzielczosc tylko na tej stronie. Teraz na N-k mam wsyztsko jakies malutkie. Wie ktos jak to zmienic?
Wie ktos czy jakos mozna zmienic rozdzielczosc na jakiejs stronie? Dziewczyna siedizala na n-k i cos nacisnela alt+ litere jakas chyba i nagle zrobila sie najwyzsza rozdzielczosc tylko na tej stronie. Teraz na N-k mam wsyztsko jakies malutkie. Wie ktos jak to zmienic?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756982010 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.