Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/01/2009 16:36
gdzie w Szczecinie najlepiej gdzieś w centrum jest fotograf który od ręki wywoła mi zdjęcia z CD ? Macie coś sprawdzonego bo bardzo mi zalezy na czasie
''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
gdzie w Szczecinie najlepiej gdzieś w centrum jest fotograf który od ręki wywoła mi zdjęcia z CD ? Macie coś sprawdzonego bo bardzo mi zalezy na czasie
Bezapelacyjnie Kodak w Galaxy, 1 pietro obok Inglota. Na zdjecia z CD, czekalam 15 minut. Dodaje, ze bylo to kolo 19 godziny.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/01/2009 23:20
Czy wie ktoś może gdzie można kupić i za ile kufel Pogoni z serii limitowanej (wyszło tylko 100 szt) na 60-lecie? Z jednej strony jubileusz 160 lecia bosmana a z drugiej oczywiście 60 lecia Pogońi
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/01/2009 13:39
Może ktoś jest w stanie polecić jakiś klub, lokal, salę do wyjanęcia na imprezę typu wesele, urodziny itp w Szczecinie i okolicach? Z dość względnym kosztem wynajmu.
W kodeksie pisze że do rewizji osobistych są takie służby jak.Policja,Straż Miejska i graniczna.Urząd ochrony państwa i urząd ochrony środowiska.
A w hotelach jest ochrona i tu w kodeksie pisze:"Do prowadzenia przeszukania nie są upowaznione Agencje i firmy ochroniarskie "
Więc czy mogą przeszukiwać osoby idące do pokoju lub zorganizowaną imprezę w hotelu.
Dajmy że zmuszą kogoś do przeszukiwania.
Muszą wtedy pokazać:
"Przed dokonanie przeszukania osoba dokonująca ma obowiązek przedstawić postanowienie o przeszukaniu albo się wylegitymować i póżniej doręczyć potwierdzenie czynnosci "
Jeśli tego nie zrobią to co......?
I jeszcze jeden punkt:
"Przeszukania osoby powinna dokonywać osoba tej samej płci."
Czyli jak nie ma pani ochroniarz to taki pan ochroniarz nie może przeszukać jej bagażu?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Może ktoś jest w stanie polecić jakiś klub, lokal, salę do wyjanęcia na imprezę typu wesele, urodziny itp w Szczecinie i okolicach? Z dość względnym kosztem wynajmu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756967195 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.