Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/11/2008 19:55
Jest gdzieś w Szczecinie punkt gdzie mogę dokonać regeneracji płyty ? Jest troszkę porysowana i od pewnego miejsca się tnie co uniemożliwia jej dalszy odczyt. Pilne.
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/11/2008 17:20
Czy ktoś wie jak nazywa się piosenka i kto ją wykonuje gdzie w refrenie leci coś takiego jak: nie oddaj się dziewczyno na pierwszej randce? słyszałem ją dziś jadąc samochodem i nie wiem co to za tytuł
Czy ktoś wie jak nazywa się piosenka i kto ją wykonuje gdzie w refrenie leci coś takiego jak: nie oddaj się dziewczyno na pierwszej randce? słyszałem ją dziś jadąc samochodem i nie wiem co to za tytuł
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/11/2008 17:33
ja mam pytanie odnosnie programu ygoow , probowalem wiele kombinacji ale jakos nie trafilem ; mianowicie jest oto taki troche dlugi kod wiec wkleje tylko to co jest potrzebne do rozwiazania problemu "Ygoow://|21[2008]DVDRip[Napisy]_Kikut_PL_for_www.ufs.pl.rar|da4
b9237bab17n8359010o0|58aDDAAChGASu=gaQsfAI[...]EwwI/S-hPNXy1FQxrqd-39|/ " to jest odpowiednio poczatek i koncowka kodu a ja szukam miejsca od ktorego mam zaczac kopiowac i do ktorego kontynuowac to kopiowanie by pozniej wkleci to do tego ygoow i zaczac pobierac. Troche tego najebalem ale mam nadzieje ze sie ktos w tym połapie.
ja mam pytanie odnosnie programu ygoow , probowalem wiele kombinacji ale jakos nie trafilem ; mianowicie jest oto taki troche dlugi kod wiec wkleje tylko to co jest potrzebne do rozwiazania problemu "Ygoow://|21[2008]DVDRip[Napisy]_Kikut_PL_for_www.ufs.pl.rar|da4
b9237bab17n8359010o0|58aDDAAChGASu=gaQsfAI[...]EwwI/S-hPNXy1FQxrqd-39|/ " to jest odpowiednio poczatek i koncowka kodu a ja szukam miejsca od ktorego mam zaczac kopiowac i do ktorego kontynuowac to kopiowanie by pozniej wkleci to do tego ygoow i zaczac pobierac. Troche tego najebalem ale mam nadzieje ze sie ktos w tym połapie.
Kopiujesz od samego początku. Czyli od słowa Ygoow
Kopiujesz od samego początku. Czyli od słowa Ygoow
no wlasnie na innej wersji(0.1f beta24) sprobowalem bo jakos na 0.1e5 nie wchodzilo. dz
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756978084 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.