Możesz też jechać pociągiem do Wrocławia i dalej autobusem do Karpacza. Wychodzi niecałe 10h łącznie z czekaniem na przesiadkę. Tak jak pisał Tony Montana wychodzi podobnie ale kurwy z PKS potrafią podstawić starego autosana do Jeleniej co jest niezbyt ciekawe (szczególnie latem jak jest gorąco). Dlatego osobiście polecałbym pociąg.
Ostatnio edytowany przez: Cywil, 3 listopada 2008, 11:22 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/11/2008 13:59
Kto ogarnięty wie ile zostało sprzedanych biletów na wyjazd do Sosnowca bo mam zamiar kupić na ostatnią chwile a niewiem czy nie zabraknie
a ja poszukuje dobrych cygar na terenie Szczecina i przyblizonej ceny, może ktoś jest koneserem i wie
Na Mazurskiej 7 jest sklep Fajka. Moim zdaniem najlepszy wybor cygar. Nie radze jednak sugerowac sie radami sprzedawcy,ludzie ktorzy tam pracuja nie sa specjalnie kompetentni...
A czym sa wg Ciebie dobre cygara? Osobiscie moge polecic Iguany, o ile sie nie myle zwijane na Dominikanie, cena okolo 15-20. Dobre cygara nie musza kosztowac 100 zl za sztuke, na prawde niezle mozna kupic juz za 30 zl. Pozatym osoby, ktore dopiero zaczynaja przygode z cygarami nie odczuja wszystkich zalet dobrtego i drogiego cygara, a nawet przez niewypracowane nawyki moga zepsuc jego smak. Lepiej zaczynac od czegos tanszego np. wspominanych przeze mnie Iguan.
mam pytanie do kogos ogarnietego dzis z przyczyn losowych musialem sie pozbyc hajsu odlozonego na wyjazd do sosnowca i raczej nie bede mial na pociag ja mimo to chce jechac i chyba pojade bez biletu no i wlasnie tu pojawia sie sprawa
1nie wiecie jak to jest z tym kanarem wjebie kare w asyscie psow czy po prostu jako ze jada kibice sie odpierdoli i pojdzie szukac szczescia dalej??
2 nie wypierdola mnie na kolejnej z kolei stacji?
3 slyszalem ze jest opcja kupic bilet do stargardu raz sprawdzi i pozniej nie bedzie( tak jak to bylo z wyjazdem do Tych)
4 gorzej z porotem bo 3 pociagi i trzech kanarow
5 w razie wypisania tej kary nalicza do normalnego biletu czy mozna zazyczyc sobie weekendowy + kara
Zgory dzieki za odpowiedz
Moim zdaniem, nie ma co brac kredyta Najlepsza opcja bez finansowa jes -1 Sam tak latalem jak nie mialem hajsu na wyjazd, a przewaznie przechodzilo Albo niech Ci kolezka bilet poda jak go sprawdza...
P.S -1 to schowanie sie pod siedzienie w czasie kontroli kanara
mam pytanie do kogos ogarnietego dzis z przyczyn losowych musialem sie pozbyc hajsu odlozonego na wyjazd do sosnowca i raczej nie bede mial na pociag ja mimo to chce jechac i chyba pojade bez biletu no i wlasnie tu pojawia sie sprawa
1nie wiecie jak to jest z tym kanarem wjebie kare w asyscie psow czy po prostu jako ze jada kibice sie odpierdoli i pojdzie szukac szczescia dalej??
3 slyszalem ze jest opcja kupic bilet do stargardu raz sprawdzi i pozniej nie bedzie( tak jak to bylo z wyjazdem do Tych)
5 w razie wypisania tej kary nalicza do normalnego biletu czy mozna zazyczyc sobie weekendowy + kara
Moim zdaniem, nie ma co brac kredyta Najlepsza opcja bez finansowa jes -1 Sam tak latalem jak nie mialem hajsu na wyjazd, a przewaznie przechodzilo Albo niech Ci kolezka bilet poda jak go sprawdza...
Miej wyjebane na kanara, jak będzie dużo wiary jechało to nawet nie będzie sprawdzał. Jak już będzie kutasem to wypisze CI mandat 116zł i nie musisz nigdzie wysiadać. Po milicję zadzwoni jak nie dasz mu dowodu lub innego dokumętu tożsamości i wtedy bedziesz musiał wysiąść na najbliżej stacji.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/11/2008 17:40
jak moge usunac czesc pliku ktorej nie da sie odinstalowac w tradycyjny sposob, do tego nie ma wiekszosci plikow tej aplikacji a pokazuje sie ze jest i ze wszystko niby gra
bo chce zainstalowac sobie kasperskiego i nie moge tego zrobic bo pisze ze niby avast jest zainstalowany a korzystam z nod32 :/
jak moge usunac czesc pliku ktorej nie da sie odinstalowac w tradycyjny sposob, do tego nie ma wiekszosci plikow tej aplikacji a pokazuje sie ze jest i ze wszystko niby gra
bo chce zainstalowac sobie kasperskiego i nie moge tego zrobic bo pisze ze niby avast jest zainstalowany a korzystam z nod32 :/
Jeśli o to samo nam chodzi to Panel sterowania--> Dodaj/Usuń program
chłopaki pomóżcie
wyczyść rejestr odpowiednim programem, np. regedit
Miej wyjebane na kanara, jak będzie dużo wiary jechało to nawet nie będzie sprawdzał. Jak już będzie kutasem to wypisze CI mandat 116zł i nie musisz nigdzie wysiadać. Po milicję zadzwoni jak nie dasz mu dowodu lub innego dokumętu tożsamości i wtedy bedziesz musiał wysiąść na najbliżej stacji.
no z tego co pamietam do Tych jechalo nas 200 a skurwiel i tak chodzil no coz zastosuje sie do waszych rad skitram sie pod siedzenie albo na frytkownice ewentualnie jak bedzie dociekliwy i upierdliwy to dam mu dowod i niech spierdala Dzieki za odpowiedzi
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
chłopaki pomóżcie
wyczyść rejestr odpowiednim programem, np. regedit
no wlasnie pisze ze " nie mozna usunac wszystkich elementow"
ok. poradzilem sobie
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 3 listopada 2008, 20:07 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/11/2008 13:10
Pytanie z innej beczki,patrze sobie teraz ceny e95 w Szczecinie ok 4.10.Czemu w Polsce jest drozszy litr niz w niektorych krajach EU?
Pytanie z innej beczki,patrze sobie teraz ceny e95 w Szczecinie ok 4.10.Czemu w Polsce jest drozszy litr niz w niektorych krajach EU?
bo w Polsce w zasadzie wszsytko jest drozsze;p
no, ale tak na prawde to struktura opodatkowania paliw, w koncu z czegos trzeba finansowac socjalizm.
http://www.korespondent.pl/index.php?x=artykul_r1&id=5203
http://poprawnypolitycznie.blogspot.com/2008/05/ceny-paliw-w-polsce-niemale-najwysze-w.html
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756972923 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.