Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/12/2006 17:27
zna ktos jakis fajny osrodek lub domki nad morzem zeby pojechac na sylwka ?? sprawa bardzo pilna moze kto ma jakis znajomych ... za pomoc napewno jakis bosman sie trafi
zna ktos jakis fajny osrodek lub domki nad morzem zeby pojechac na sylwka ?? sprawa bardzo pilna moze kto ma jakis znajomych ... za pomoc napewno jakis bosman sie trafi
polecam sprawdzony sposób, auto i jeden dzień szukania bezpośrednio nad morzem...
polecam sprawdzony sposób, auto i jeden dzień szukania bezpośrednio nad morzem...
to jest plan w ostatecznosci ... ale wola bym jechac na pewniaka wiec ponawiam pytanie
to jest plan w ostatecznosci ... ale wola bym jechac na pewniaka wiec ponawiam pytanie
A ja nadal będę Cie namawiał do tego Pewnie zaczniesz dzwonić po ośrodkach posiadających strony w necie, z doświadczenia wiem, że mają ceny droższe o ok 30%. Rok temu szukałem ośrodka na ponad 40 osób, znalazłem po tygodniu dzwonienia jeden za 45pln, jadąc nad morze miałem podpisać umowę, ale z kumplami pojeździliśmy i znaleźliśmy 4 inne ośrodki w ciągu 3h o wiele tańsze Zatem autko i wdychać jod
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973070 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.