Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/08/2008 15:08
ogólnie zamocno to im wyszło, ciekawa prezentacja, nie to co poprzednie otwarcia chociażby z Atlanty czy Sydney. Ćwiczyli to 10 miesięcy, ale jak ironicznie wygląda przedstawienie "jedności świata i pokoju" w kontekście tego co za ściana dzieje sie z łamaniem praw człowieka w Chinach i sprawa z Tybetem.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
20-letni mieszkaniec gminy Ustka Mateusz Z. zanotował 110 punktów karnych za jednym razem.
Wczoraj, policjanci ze Sławna namierzyli pirata jadącego BMW 318 na drodze wojewódzkiej 203. Kiedy w Postominie próbowali go zatrzymać do kontroli, kierowca zaczął uciekać.
Niebezpieczna jazda zakończyła się w Sławnie, kiedy BMW uderzyło w bramę jednego z domów. Lista wykroczeń, jakie popełnił Mateusz Z. jest bardzo długa. To m.in. przekraczanie dozwolonej prędkości, wymuszanie pierwszeństwa przejazdu, wyprzedzanie na skrzyżowaniach, niezatrzymywane się na znaku STOP, stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym, a przede wszystkim niezatrzymane się do kontroli.
Wynik badania alkometrem wskazał, że miał on 0,6 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. Łącznie Mateusz Z. popełnił 19 wykroczeń w ruchu drogowym i uzyskał 110 punktów karnych. Grozi mu grzywna lub do dwóch lat pozbawienia wolności.
Hiszpanie chcą nas wkurwić
Swoją drogą rozbawił mnie komentarz, że jak tak dalej pójdzie to rewanż będzie tylko formalnością. Tylko wydawało mi się cały czas, że ten cały dwumecz to formalność jest
Visca el Barça
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/08/2008 23:13
Ostatnio wymieniałem kości pamięci w pracy w firmowym komputerze wątpie żeby ktoś zgadł co znalazłem w środku wiem od razu powiem
3 martwe myszy
aż dziw że nie poprzegryzały kabli
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756972974 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.