Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/06/2008 18:38
Takie pytanie do użytkowników samsungów. Mam Samsunga D900i w Plusie i jest z nim taki problem, że gdy mam pełną skrzynkę odbiorczą, a przysyła mi ktoś smsa dostaję komunikat, że skrzynka jest pełna i żeby usunąć wiadomości. Wszystko ok, usuwam i tutaj pojawia się problem. W każdym innym telefonie po usunięciu wiadomości ze skrzynki ten nowy sms po kilku sekundach przychodzi jeszcze raz, a w tym jebanym samsungu nie dochodzi, przez co nie wiem co tam było napisane i kto to pisał. Dosyć uciążliwy problem, bo czasem ludzie piszą dość ważne rzeczy. Miał ktoś może taki problem i wie jak go rozwiązać?
no właśnie w tym problem, że nie dochodzi i to nie jest bolączka tylko D900i i plusa, bo kuzynka ma E250 w Erze i jest to samo. Czyli generalnie to jest jakaś wada samsungów, ale może ktoś miał taką sytuację i wie, jak to naprawić
No to nieźle po premierze pół roku wymazane z życiorysu
Dokładnie, ja w gry nie gram od dłuższego czasu już ale na tą okazję pewnie trzeba będzie sobie podrasować (albo sprawić nowy komputer), ciekawe jak z wymaganiami.
No to nieźle po premierze pół roku wymazane z życiorysu
Dokładnie, ja w gry nie gram od dłuższego czasu już ale na tą okazję pewnie trzeba będzie sobie podrasować (albo sprawić nowy komputer), ciekawe jak z wymaganiami.
Też nawet niemyslałem od 2 lat o zakupie nowego kompa szczególnie że mam PS3 ale na tą grę sie na pewno skuszę na jakiegoś nowego blaszaka no i nie będzie problemu tak jak z PS3 czyli wojny z żoną o telewizor
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/06/2008 14:28
Nie wiedziałem gdzie to wpisać, więc palne tutaj.. Napotkał się ktoś w sezonie wakacyjnym, na knajpe z wieczorami karaoke, lub ogólnie motyw gdzie można podrzeć japę w miejscowościach Rewal, Niechorze, Pobierowo, lub niedalekie ich okolice .. ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973078 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.