jesli chodzi o uczelnie to maja jakis program czy eleemnty pracy nie byly juz kiedys gdzies napisane ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
hehe nie, nie o to mi chodzi, bo niektore rzeczy nie sa publikowane/umieszczane w Internecie, chodzi mi o sprawdzenie tego w Wordzie.
jesli chodzi o uczelnie to maja jakis program czy eleemnty pracy nie byly juz kiedys gdzies napisane ;]
Podobno uczelnie nie są zadowolone z tych programów, bo mają już zbyt duże bazy danych tekstów, przez co proces weryfikacji się wydłuża.
A co do tamatu, to warto czytać właściwości dokumentów, bo można odkryć że ktoś zmienił tylko nazwę dokumentu i nie jest jego prawdziwym autorem
spadlem z krzesła..transfer lepszy niz wszystkie razem wziete ptaka
ta strona siegnela juz dna, byc moze jest to jakis pomysl aby jeszcze zaistniec, beda wywiady z ochroniarzami oraz chat z komenda.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/04/2008 15:38
Szukam kogoś kto dobrze zna AutoCada - mam do wykonania projekt, który dla kogoś kto się na tym zna to błahostka (oczywiście po uzgodnieniu zapłacę) - pisać na prv albo gg (4708185)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756967077 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.