Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/04/2008 13:52
Witam mam pytanie, wczoraj grałem w STSie w Szczecinku i dzisiaj chciałem odebrać wygraną i pani mi powiedziała, że muszę odebrać nagrodę w tym samym miescie gdzie wyslalem kupon.. a w regulaminie nie ma o tym mowy ( przynajmniej nie zauważyłem) mogę się od tego jakoś odwołać ?
Nie ma różnicy w jakim punkcie grasz a w jakim odbierasz wygraną. Ja z tym nigdy nie miałem problemu. Pani poleciała z Tobą w... kulki Jeśli się uprze to spróbuj najwyżej w innym punkcie w Szczecinie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/04/2008 14:34
kiko nie masz racji, wygraną należy odebrać w tym punkcie w którym obstawiałeś mecze (puściłeś kupon) miałem parę razy taką sytuację, że nie chcieli mi wypłacić wygranej bo z kuponem przyszedłem nie do tego punktu gdzie kupon puściłem.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/04/2008 16:13
Ale jaka promcja miasta;] od rana Szczecin na czele wszystkich wiadomści,a ludziska w całym kraju mogli się wsłuchiwać w słowa panującego nam prezydenta miasta..:-D
Ale jaka promcja miasta;] od rana Szczecin na czele wszystkich wiadomści,a ludziska w całym kraju mogli się wsłuchiwać w słowa panującego nam prezydenta miasta..:-D
Już są pierwsze komentarze z PISu...
Tekst z Onetu: Zdaniem posła PiS Joachima Brudzińskiego, w Szczecinie, po awarii sieci energetycznej, panuje chaos za który odpowiadają władze zarówno krajowe jak i lokalne.
- To PO zafundowała ten chaos, z którym mamy do czynienia dzisiaj - powiedział Brudziński na wtorkowej konferencji prasowej w Sejmie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/04/2008 18:40
ale jaja .. w życiu nie widziałem czegoś takiego. Normalnie koniec świata, telefony nie działają, net nawet w laptopach nie działa, prądu nie ma. Kurwa, śmierć mi stanęła przed oczami
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973103 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.