Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/12/2007 12:31
Mam do oddania dwa bilety wartosci 50 zl na dzisiejszy koncert Martyny Jakubowicz w Free Blues Club na godzine 20. Odbior do godziny 15. gg 1178432
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/12/2007 17:33
Sprzedam:
Nokia 6030 (stan idealny+ sluchawki, karton itp. Sim-Lock: ERA ) 150zl
Nokia 3100 (wizualnie idealna, bateria krotko trzyma- 2 dni. Sim-Lock: Orange) 120zl
Se k700i (wizualnie b. dobry, folia na wyswietlaczu, nowa mocna bateria, zacinajacy sie joistik, sluchawki, karton. Sim- Lock: Plus)
Telefony czyste.
Ceny do uzgodnienia.
gg: 1599349
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/12/2007 17:58
Pytanie z dziedziny prawa i umow na telefon.
Siostra ma firme 1 osobowa. Nie ma na nia swojego telefonu.
Moga byc jakies nie ciekawe konsekwencje tego, ze wziela by podpisala umowe z operatorem sieci kom. dla firm? Oczywiscie chodzi o to, ze ja mial bym byc wlascicielem tego telefonu zapisanym na papierze i w realu. Rachunki ja bym oplacal.
musze sie pochwalic a wiec,dzis o godz 7.02 urodzila mi sie corka ,jest piekna zdrowa i ma na imie Julia
pozdrawiam
Najszczersze gratulacje !!!!! Życzę ci również zimnego piwa w lodówce jutro rano (znam z doświadczenia ból jego braku!!!!). i jeszcze jedno, żeby nie było tak słodko. Jedna rzecz do zapamiętania: kto ma syna pilnuje jednego chłopaka, kto ma córkę pilnuje całego miasta!
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/12/2007 21:10
nie wiem czy trafilem do dobrego tematu, ale ogolnie mam prosbe.
Szukam najwnowszej czesci Adobe Photoshop'a najlepiej po Polsku, bede wdzieczny za linki
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973125 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.