Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/08/2007 23:16
moorhunt(program) co prawda to nie serw ale mozna za jego pomoca sciagac( z www.rapidteam.net) bez zadnych limitow a takze z maksymalna predkoscia , pisac na gg jak cos(profil)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/08/2007 23:42
ma ktoś morze do szprzedania jakąs ksiązke Romana Zielinskiego(chodzi mi tu o "lige chuliganów" albo "pamiętnik kibica") chetni proszeni o kontakt na gg(w profilu) [ pisac zawsze, czesto niewdioczny]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/08/2007 00:48
Mam pytanie czy mozna dostac juz bilety na najblizszczy mecz Pogoni w sobote Nigdzie nie moge znalesc info wiec sie zapytalem.
Pzdr.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/08/2007 11:49
nie wiem czy ktos juz mowil tutaj o tym. Ale jest fajna gra www.ultrasgame.com w ktorej mozna grac wszystkimi znanymi kulbami w Polsce m.in Pogoń Szczecin i Pogoń Szczecin Nowa
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/08/2007 22:04
no nie ogarniam tego forum wogole zrobilem temat ludzie sie juz zaczeli wypowiadac i wogole a tu nagle zonk "temat nie istnieje" i czemu?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/08/2007 23:04
no własnie pomyslałem o tym wczesniej, a poza tym nikt nienapisal ze temat juz istnieje itd.
heh moze modek nie lubi mnie i tyle
Już jutro od godz. 9 będzie można będzie nabywać bilety na mecz w kasie budynku klubowego przy Karłowicza. Kasy biletowe w dniu meczu będą czynne przy ul. Karłowicza i Twardowskiego również od godz. 9.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756973108 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.