Liczenie na uchylenie rąbka tajemnicy handlowej... Nie wymagasz zbyt wiele... - takie podmioty jak miasto Szczecin ma obowiązek poinformować o swoich wydatkach, ale prywatny podmiot Wyobraź sobie sytuację, że Pogoń dogadała się z STSem na konkretny hajs - większy niż u innych na przykład. I co, obwieszczenie takiej kwoty mogłoby spowodować, że inni, którzy negocjują z STSem też wymagali by podobnych środków, lub wyższych, a jestem przekonany, że po ujawnieniu kwoty, jeśli strony dżentelmeńsko dogadały się, że o kwotach nie dyskutują jak miałoby zachęcić innych sponsorów do rozmów z nami
Jest kolejny sponsor, który da hajs. Klub pozyskuje sponsorów, a my nabywajmy bilety na mecze domowe, kupujmy koszulki meczowe, wspierajmy kibicowskie inicjatywy i jeździjmy na wyjazdy. Role są podzielone.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 08/07/2016 19:50
Skoro nie mieli zamiaru pozyskać żadnego napastnika po odpaleniu Dwalishwiliego to czemu nie dołączył do obozu we Wronkach Gracjan Jaroch? - Najlepszy strzelec drużyny Pogoni Szczecin w rozgrywkach Centralnej Ligi Juniorów.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/07/2016 00:44
Na pozycje napastnika jest Kitano oraz Listkowski (który jest nominalnie napastnikiem), pewnie dlatego. Nie wiem ile Jaroch ma występów w rezerwach, ale między CLJ, a seniorską piłką jest spora różnica, więc spokojnie.
Na pozycje napastnika jest Kitano oraz Listkowski (który jest nominalnie napastnikiem), pewnie dlatego. Nie wiem ile Jaroch ma występów w rezerwach, ale między CLJ, a seniorską piłką jest spora różnica, więc spokojnie.
Po tym co dzisiaj widziałem możemy być spokojni o napad. Nie wyglądało to jeszcze pewnie tak jak to sobie Moskal zaplanował, ale widać o co mu chodzi , widać wymianę pozycji , widać przede wszystkim pewne automatyzmy i co mi się dzisiaj podobało , gra na jeden kontakt w polu karnym przeciwnika. Oby Łukasz był zdrowy , a będzie OK.
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/07/2016 09:11
Kurwa chłopie Ty masz rozdwojenie jaźni czy jesteś zwyczajnie jebniety? Pierw płaczesz, ze nie ma napastnika, ze chuj nie napad a teraz, że o atak jesteś spokojny. No dramat.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/07/2016 10:04
Apropos występów Pogoni w Ekstraklasie. Jestem bardzo ciekaw jak Kazimierz Moskal ustawi zespół na Wisłę Kraków. Mam nadzieję, że przywieziemy 3 punkty z miasta Kraka. Do Boju MKS !!!
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Kurwa chłopie Ty masz rozdwojenie jaźni czy jesteś zwyczajnie jebniety? Pierw płaczesz, ze nie ma napastnika, ze chuj nie napad a teraz, że o atak jesteś spokojny. No dramat.
Na szczęście dość już tego Euro i wracamy do rzeczywistości...
A co za tym idzie do Najlepszej , Najcudowniejszej , w której wszystko się może zdarzyć Ekstraklasy.. Jak ja się stęskniłem...
Nostradamus przepowiedział że " W 2017 roku w jednym z krajów słowiańskich , gdzie cumują duże łodzie , a nawet liście mają kolor granatowo - bordowy , zdarzy się cud... Cud który w ostatniej odsłonie będzie oglądać 20 tysięcy ludzi , odzianych w szaty w kolorach liści które tam rosną.. Cud będzie tym bardziej zaskakujący że nie zdarzył się nigdy w historii świata.. Te 20 tysięcy ludzi w jednej chwili wpadnie w szał , amok wyzwalający wspólne śpiewy.. Będzie to święto... "
Czyżby zapowiedz Mistrzostwa Polski...
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Nie wiesz gdzie? Dziwne! Zgubiles juz legitymacje czlonkowska? Podpowiem Ci... Ruch swiatlo i zycie "Oaza".. A tak na powaznie to trzeba miec nieraz odrobine poczucia humoru , i brac na "lajcie" takie cytaty , jak ta przepowiednia.. Nie mozna cale zycie byc forumowym "menagerem" , proponujacym pilkarzykow do gry w Pogoni...
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Heh w końcu u nas tylko się odbudował, dano mu szansę, dano gwiazdorski kontrakt, gdzie już spisany na straty przez wszystkich był, gdzie jego ukochana Wisła z ulgą się go pozbywała, w całej Polsce był pośmiewiskiem, a u nas niektórzy skandowali jego nazwisko, mimo, że nic z jego gry nie było. No ale Patryczek zero sentymentów Teraz w kilku miejscach widzę komentarze zwiedzonych ludzi. Tak to jest, jak się podnieca pierwszym lepszym zawodnikiem.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 12/07/2016 21:17
Ale czego Ci ludzie się spodziewali? Przecież on od zawsze mówił, że na Wisłę w sercu, to on zagrał na nosie kibicom nie jednego klubu w Polsce, to on pokazywał odwróconą "eLke". Nawet grając w Pogoni mówił, że Wisła dla niego zawsze będzie najważniejsza.. To kibice z prostej popisali się kretynizmem skandujac jego nazwisko po kilku meczach, bo niczym sobie na to nie zasłużył, ale od początku stawiał sprawę jasno.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 13/07/2016 02:47
Juz sa zale do zwyklego najemnika Niby gosc w porzadku ale nikt mu " gwiazda biala znak pedala" z serca nie wymarze... Pokazal charakter tekstem ze bedzie umieral za Pogon , bo bedzie umieral tam gdzie mu placa... Mial prykas aby nie eksponowac swoich tatoo podczas gry w Pogoni , zastosowal sie do tego , wiec dajmy mu spokoj....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.