Dvali jak w transie - nie wie zupełnie co się wokół niego dzieje. Nie ma większego znaczenia, kto nimi dowodzi, jak wygląda wyjściowa jedenastka, formacja, to na jakim są miejscu w tabeli i o co grają. Zaangażowanie i umiejętności od lat te same ;]
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2018 16:25
Szymon Pawłowski...kolejny raz pokazał środkowy palec Stolarczykowi i to jaka jest róznica miedzy piłkarzem a kopaczem. Technicznie niestety jesteśmy najsłabszym zespołem w tej lidze nawet na tle takiego zespołu jak Nieciecza. Nasz skład drewna prostą droga zmierza do I ligi.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2018 17:27
A co ten Pawłowski zrobił poza bramką? Nic wielkiego, w drugiej połowie to już nie istniał (jak cała Nieciecza). Świetna druga połowa w naszym wykonaniu, wypunktowaliśmy słabą Niecieczę i pokazaliśmy im miejse w szeregu. Łykamy także Lechię Gdańsk i jesteśmy na 13-tym miejscu, oby już nie niżej w tym sezonie!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2018 17:31
Akurat Zwoliński dzisiaj to bardzo dobry występ i świetną zmianę dał. Pomimo braku gola (a mógł strzelić co najmniej dwa - raz spudłował z 2 metrów i w doliczonym podjął złą decyzję) nie oceniałbym jego występu w kategorii słabych. Na pewno wniósł więcej do naszej gry niż słabiutki i bezproduktywny do granic możliwości Duncan. Czyżby kolejny niewypał pokroju Ciftciego?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2018 17:37
Brawo za tą drugą połowie ,o taką walkę chodziło !!! Niezwykle cenne te 3 punkty, gratulacje dla drużyny i trenera .Niiepokoją trochę pauzy Piotrowskiego i Drygiego , niewiadomo co z Fojutem ,no ale będziemy martwić się pozniej, dziś należy się cieszyć z tego zwycięstwa
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Rozumiem że jesteś fanem Formmeli.. którego "znawca" Stolarczyk zamienil za Szymona. Pawłowski zagral świetna pierwsza połowę i akurat takiego gościa nam w środku brakuje.To nie on odpowiada za to ze w drugiej połowie Termalica w obronie wyglądała jak My w pierwszej połowie.Bohaterem meczu Muraś...za to ze pozwolił nam wrócić do meczu. Brawo za druga połowe gdzie determinacja i wybieganiem zdobyismy 3 punkty. Rassmusen..niestety słabiutki występ.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 17 marca 2018, 17:45 [1 raz(y)]
A co ten Pawłowski zrobił poza bramką? Nic wielkiego, w drugiej połowie to już nie istniał (jak cała Nieciecza). Świetna druga połowa w naszym wykonaniu, wypunktowaliśmy słabą Niecieczę i pokazaliśmy im miejse w szeregu. Łykamy także Lechię Gdańsk i jesteśmy na 13-tym miejscu, oby już nie niżej w tym sezonie!
Jak to co? Po przerwie zjebał okazję na 3:3 i wypierdolił się przy nieźle zapowiadającej się kontrze.
Ani jego, ani Formelli nie chciałbym u nas oglądać, bo obaj się ciency.
Bardzo ważne trzy punkty, ale dużo mankamentów w grze. Rassmusen to w ogóle dzisiaj grał?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.