Dvali jak w transie - nie wie zupełnie co się wokół niego dzieje. Nie ma większego znaczenia, kto nimi dowodzi, jak wygląda wyjściowa jedenastka, formacja, to na jakim są miejscu w tabeli i o co grają. Zaangażowanie i umiejętności od lat te same ;]
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2018 16:25
Szymon Pawłowski...kolejny raz pokazał środkowy palec Stolarczykowi i to jaka jest róznica miedzy piłkarzem a kopaczem. Technicznie niestety jesteśmy najsłabszym zespołem w tej lidze nawet na tle takiego zespołu jak Nieciecza. Nasz skład drewna prostą droga zmierza do I ligi.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2018 17:27
A co ten Pawłowski zrobił poza bramką? Nic wielkiego, w drugiej połowie to już nie istniał (jak cała Nieciecza). Świetna druga połowa w naszym wykonaniu, wypunktowaliśmy słabą Niecieczę i pokazaliśmy im miejse w szeregu. Łykamy także Lechię Gdańsk i jesteśmy na 13-tym miejscu, oby już nie niżej w tym sezonie!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2018 17:31
Akurat Zwoliński dzisiaj to bardzo dobry występ i świetną zmianę dał. Pomimo braku gola (a mógł strzelić co najmniej dwa - raz spudłował z 2 metrów i w doliczonym podjął złą decyzję) nie oceniałbym jego występu w kategorii słabych. Na pewno wniósł więcej do naszej gry niż słabiutki i bezproduktywny do granic możliwości Duncan. Czyżby kolejny niewypał pokroju Ciftciego?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2018 17:37
Brawo za tą drugą połowie ,o taką walkę chodziło !!! Niezwykle cenne te 3 punkty, gratulacje dla drużyny i trenera .Niiepokoją trochę pauzy Piotrowskiego i Drygiego , niewiadomo co z Fojutem ,no ale będziemy martwić się pozniej, dziś należy się cieszyć z tego zwycięstwa
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Rozumiem że jesteś fanem Formmeli.. którego "znawca" Stolarczyk zamienil za Szymona. Pawłowski zagral świetna pierwsza połowę i akurat takiego gościa nam w środku brakuje.To nie on odpowiada za to ze w drugiej połowie Termalica w obronie wyglądała jak My w pierwszej połowie.Bohaterem meczu Muraś...za to ze pozwolił nam wrócić do meczu. Brawo za druga połowe gdzie determinacja i wybieganiem zdobyismy 3 punkty. Rassmusen..niestety słabiutki występ.
Ostatnio edytowany przez: EPSON, 17 marca 2018, 17:45 [1 raz(y)]
A co ten Pawłowski zrobił poza bramką? Nic wielkiego, w drugiej połowie to już nie istniał (jak cała Nieciecza). Świetna druga połowa w naszym wykonaniu, wypunktowaliśmy słabą Niecieczę i pokazaliśmy im miejse w szeregu. Łykamy także Lechię Gdańsk i jesteśmy na 13-tym miejscu, oby już nie niżej w tym sezonie!
Jak to co? Po przerwie zjebał okazję na 3:3 i wypierdolił się przy nieźle zapowiadającej się kontrze.
Ani jego, ani Formelli nie chciałbym u nas oglądać, bo obaj się ciency.
Bardzo ważne trzy punkty, ale dużo mankamentów w grze. Rassmusen to w ogóle dzisiaj grał?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.