Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2012 15:51
Co za syf. Nasze zajebiste transfery Bonin i Traore to jakaś katastrofa , drugi mecz rzędu nie grają kompletnie nic ( pomijajac kolejny super transfer Pernisa ) i powinni gnić juz w rezerwach . Boki obrony słabo chociaż myśle , że Pietruszka z każdym meczem powinien grać lepiej . W ataku na samym Edim nie ujedziemy za daleko , dlatego od początku przydałby sie Donald , na prawej Frączczak i wpuścić w końcu tego Mosnikova bo nasi środkowi pomocnicy owszem czyszczą ale do przodu to nie umieją zagrać żadnej piłki . O dziwo najpewniejszą frormacją jest środek obrony o który najbardziej się obawiano . Oby było lepiej bo o punkty będzie coraz ciężej .
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2012 16:07
Moim zdaniem Bonin nie zagrał tak zle. Ma brak techniki, jak 90% polskich piłkarzy ale potrafił kółka razy nieźle zagrać. Bardzo słabo grali Golla i Rogal. Samo bieganie to za mało. A strat piłek zatrzesienie. Traore niewidoczny ale tez żeby coś wykreowal musi mieć wiecej podań. Brak w tej sytuacji w składzie Aki i Mosnikova jest zupełnie niezrozumiały. Poza tym w meczach wyjazdowych za Traore powinien wychodzić Donald. Jest wyraźnie silniejszy i chyba szybszy.
Nie ma jednak co tragizowac. Gramy o utrzymanie. Mam nadzieję że dojdzie do jakiś zmian. Dla mnie powrót Ławy w tej sytuacji to ewidentne wzmocnienie.
Gramy dalej, nie płaczemy.
JA POWIEM JEDNO - MURZYNI WYPIERDALAĆ ZE SZCZECINA !
Tak powiedział i to jest true.Kurwa jeden nieudaczny patyczak a drugi świruje Balotellego.Wypierdalać bo tylko przerabiają polski chleb na czarne gówno...
Tak powiedział i to jest true.Kurwa jeden nieudaczny patyczak a drugi świruje Balotellego.Wypierdalać bo tylko przerabiają polski chleb na czarne gówno...
A propos Donalda to powiem tylko tyle, że mam koleżkę który rozwozi pizzę i Donald, Edi i Fabiniak są częstymi klientami... czy to zdrowe? zwłaszcza wieczorami, bo rzecz jasna wtedy zamawiają - opinię zostawiam wam.
Jak ktos wyzej pisal. Gramy dalej, nie placzemy. Walczymy o utrzymanie a nie miejsca pucharowe Mi osobiscie gra podoba sie bardziej niz w 1 lidze.Nie mamy sie czego wstydzic,no i nie idzie przysnac przy pierwszych 20 minutach.Z czasem moze uda sie zbudowac fajna ekipe,gdyby tylko za transfery wziela sie inna osoba..
A propos Donalda to powiem tylko tyle, że mam koleżkę który rozwozi pizzę i Donald, Edi i Fabiniak są częstymi klientami... czy to zdrowe? zwłaszcza wieczorami, bo rzecz jasna wtedy zamawiają - opinię zostawiam wam.
Może zamawiają jedną na trzech ?
Ja uważam że jak mam wybierać to lepiej zjeść pizze niż wykirzyć butle whysky i hulać do białego rana..jednak to świadczy tylko i wyłącznie o tym jakie dany zawodnik ma podejscie do swojej pracy. Jeśli zawód piłkarza(sportowca) wymaga zdrowego trybu życia to alkohol-wiadomo a pizza raz na kwartał nikomu nie zaszkodzi..Ale tak jak pisałem wcześniej, jest to kwestia indywidualnego podejscia, jeden nie ruszy a drugi w kącie bedzie wpierd.. i oszukiwał sam siebie..
Może zamawiają jedną na trzech ?
Ja uważam że jak mam wybierać to lepiej zjeść pizze niż wykirzyć butle whysky i hulać do białego rana..jednak to świadczy tylko i wyłącznie o tym jakie dany zawodnik ma podejscie do swojej pracy. Jeśli zawód piłkarza(sportowca) wymaga zdrowego trybu życia to alkohol-wiadomo a pizza raz na kwartał nikomu nie zaszkodzi..Ale tak jak pisałem wcześniej, jest to kwestia indywidualnego podejscia, jeden nie ruszy a drugi w kącie bedzie wpierd.. i oszukiwał sam siebie..
Nie , no oczywiście ze tak, raz na kwartał luźno . Ale Donald i Fabiniak (Edi za "kadencji" mojego koleżki zamawiał bodaj 1x) są klientami stałymi, czytaj 2x w tygodniu minimum i to wieczorami, a wiesz co pizza jednak najlepsza dla piłkarzy nie jest ale napisałem to jako ciekawostke, faktycznie lepiej żeby jedli na chacie , z dupą przy filmie niżlby pili w coyotach czy innych bailach do 5 rano
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2012 20:20
zawsze można wpierdolić pizze i zapić butelką whisky, przecież to sie nie wyklucza. to że grajki chuj kładą na dietę i wpierdalają byle badziew w fast foodach to jest nagminne, nie tylko w naszym klubie. potem sie dziwimy że leżymy i kwiczymy wydolnościowo i szybkościowo na tle jakiś lelaków z Norwegii czy innym tego typu tuzom.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2012 22:08
ile razy to sotirovicie czy inne nolle byly widziane w kaskadzie w berlin kebab czy nawet w pubach na deptaku normalka wedlug mnie, ale taki poziom w Polsce mamy niestety
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/09/2012 22:32
Ja z kolei będąc na spacerze z psem podsłuchałem rozmowę dwóch facetów po meczu z Zagłębiem. Mówili oczywiście także o samym meczu, ale bardziej zainteresowało mnie to, że wspomnieli, że po tym meczu Donald "z jakimś drugim czarnym" mieli niezłą bibę w chacie tego pierwszego, podobno całe osiedle nie mogło spać. Nie wiem na ile wiarygodne, no ale chyba nie gadali sobie nawzajem głupot...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/09/2012 00:18
Mam nadzieję że w meczu z Wisłą Kraków Zwoliński znajdzie się w 18 meczowej kosztem wolnego i słabego Traore , aha i jeszcze jedno przy słabej obecnie dyspozycji bocznych pomocników Skowronek mógłby włączyć do treningów z pierwszą drużyną Gutowskiego który obecnie gra w rezerwach Pogoni Szczecin.
ile razy to sotirovicie czy inne nolle byly widziane w kaskadzie w berlin kebab czy nawet w pubach na deptaku normalka wedlug mnie, ale taki poziom w Polsce mamy niestety
Nie chcę bronić naszych skórokopów, ale pewnie tak to będzie wyglądało.
Jak ktoś wyżej napisał, to też są ludzie. Piłkarze Bayernu Monachium ( nie wiem jak teraz ale kiedyś na pewno) dostawali po meczu normalnie piwko do wypicia. Inni balowali również. Myślicie, że w takim Realu Madryt, Barcelonie czy innym takim el galaktiko, to piłkarze po meczu wygranym czy nawet przegranym, wracają do domku, jeszcze raz się myją, jedzą kawałek ryżu z kurczakiem, wypijają kompocik i idą grzecznie spać?
Zejdźcie na ziemie, to też są ludzie. Po to mają treningi, żeby to nadrabiać. A jak ktoś wspomniał, to że mamy taki poziom to swoją drogą.
Kaziu Deyna pił i palił a jak grał. Ambicja i wola walki, a nie odbębnienie 90 minut raz w tygodniu i sprawdzenie czy kasa gra na koncie.
Zamrozić pensyjki i powiedzieć, że po 3 zwycięstwach dostaną całość, a tak tyle co na utrzymanie i zobaczymy co wyniknie. Czy będzie bunt czy zaczną zapierdalać.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/09/2012 11:08
Tak naprawde to gdyby dobrze grali to nikt by sie nie czepiał ani pizzy ani pubu a i pewnie nie jeden by im w klubie piątke przybil ;p A że grają jak grają to są na cenzurowanym.
Nie chcę bronić naszych skórokopów, ale pewnie tak to będzie wyglądało.
Jak ktoś wyżej napisał, to też są ludzie. Piłkarze Bayernu Monachium ( nie wiem jak teraz ale kiedyś na pewno) dostawali po meczu normalnie piwko do wypicia. Inni balowali również. Myślicie, że w takim Realu Madryt, Barcelonie czy innym takim el galaktiko, to piłkarze po meczu wygranym czy nawet przegranym, wracają do domku, jeszcze raz się myją, jedzą kawałek ryżu z kurczakiem, wypijają kompocik i idą grzecznie spać?
Zejdźcie na ziemie, to też są ludzie. Po to mają treningi, żeby to nadrabiać. A jak ktoś wspomniał, to że mamy taki poziom to swoją drogą.
Kaziu Deyna pił i palił a jak grał. Ambicja i wola walki, a nie odbębnienie 90 minut raz w tygodniu i sprawdzenie czy kasa gra na koncie.
Zamrozić pensyjki i powiedzieć, że po 3 zwycięstwach dostaną całość, a tak tyle co na utrzymanie i zobaczymy co wyniknie. Czy będzie bunt czy zaczną zapierdalać.
Racja. Nie brak przykładów na zachodzie, że piłkarze balują czy jedzą "niepopularne" rzeczy. Tylko, że na treningu jest harówa. A na meczu zapierdol.
...słabo też Bonin, który parę rajdów miał, ale ogólnie to jakbym miał to w dupie. To on puścił grajka, przy tym... karnym. Tak wyjętego z kapelusza karnego, to nawet w czasach fryzjera trudno szukać. Ogólnie ten borski sędziował jak
Traore też pomyłka, a Edi jakby był już zmęczony. Remis byłby najsprawiedliwszy, a sam mecz nie powalał.
Zgadzam się, najsłabszy na boisku Traore, powinien poszukać formy w rezerwach. Słabo Bonin, Hricko i Kolendowicz który, pomijając ten strzał do pustej bramki (tam jednak fatalnie strzelał Golla - prosto w bramkarza) był bezproduktywny w obronie i nie potrafił celnie podać piłki w sytuacjach podbramkowych. Edi ma siły tylko na jedną połowę wg mnie powinien grać w drugiej kiedy przeciwnik jest bardziej zmęczony.
Bardzo dobry występ Radka i bardzo solidnie dwójka środkowych obrońców.
W kolejnym meczu przydałoby się dać szansę Estończykowi, na prawą obronę wystawić Frączczaka a za Traore - Zwoliński, przy czym od pierwszej minuty Djousse.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.