Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/12/2014 23:50
Niestety, kasa to wszystko. Tylko trzeba umieć nią mądrze zarządzać. Ilu Lechia zawodników kupiła na hurra? 40? Z czego 30 to szrot? Przykład City, który na początku masowo skupował i gówno grał. Trzeba stopniowo wprowadzać zawodników, a nie wymieniać z dnia na dzień całą kadrę, bo to nigdy nie wypali.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/12/2014 02:22
Z calym szacunkiem dla dyspliny sportu jaka jest Siatkowka, ale kasa to jest wszystko wlasnie w takim przypadku. W przypadku pilki noznej jest odrobine inaczej. Barcelona latami dominowala europejskie boiska a nie wydawali wcale najwiecej na transfery (szkolenie + skauting).
W warunkach polskiej ligi takie cos w ogole nie ma prawa bytu, co potwierdza tylko Lechia. Moze zaczna grac lepiej w przyszlym sezonie, kto wie? Ale poki co rok bedzie prawdopodobnie zmarnowany.
Reasumujac, pieniadze sa potrzebne, to jest oczywisite. Ale porownanie do Siatkowki (kobiecej) jest moim zdaniem zupelnie nietrafione...
Lepiej tego ująć nie mogłeś. Dodam tylko, lepszej stabilizacji finansowej, żelaznej, by nie doszło do sytuacji z Kielc...
Najlepsze życzenia dla tych co niestety los rzucił za granicę, za wszystkich wspierających szczerze Pogoń na meczach u siebie i na wyjazdach, dla tych co za kratami siedzą!
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
I tak jesteśmy Wielcy... Deszcz napierdala na głowę, wiatr wieje w uszy, upał skleja powieki potem, mróz odmraża wszystko...... ale to się nie liczy, liczy się tylko Pogoń...... A Pogoń to My, na dobre i na złe....
PS. Krzystek zapierdalał dzisiaj z "buta" na Wyzwolenia bo nie mógł zatrzymać taxi...
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
prawa obrona - podobno Frączczak ma tu już nie grać, ale Rudol nie przekonuje Kociana pomoc - jeśli zaczniemy bez ofensywnego pomocnika to z Rogalskim w środku i z Danielakiem/Murayama na lewej, a jak z ofensywnym to Taku na środku, a Danielak na boku napastnik - postawi na Robaka czy Zwolińskiego? uważam, że Robaczek zagra w tym meczu od początku
Już nie mogę się doczekać. POGOŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃŃ GGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/02/2015 16:29
Czy u nas w klubie doczekamy się porządnej prezentacji zespołu ? Można było wykorzystać do tego mecz Pogoń - Lubin w handballu, Polska - Rosja w futsalu a w klubie nie planują prezentacji zespołu (Niby ma być przed meczem z Lechem - śmiech na sali)
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/02/2015 18:04
po pierwsze to nie szczekam, szczekają psy po drugie nie na wszystko, bo pochwalam wiele rzeczy które się w Pogoni dzieją po trzecie każdy ma prawo mówić to co mysli, taka specyfika "forum" po czwarte poczytaj sobie temat o działaniach marketingowych, stadionie, azotach, pilkarzach, albo temat wystepy w ekstraklasie po byle jakim meczu. ile tam jest "płaczu"," narzekania", "szczekania"...
poza tym chyba sam przyznasz, że prezentacja zrobiona na odpierdol przed meczem jest dość prymitywna ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.