Ławka. Szykowany na drugą połowę.
Ustawienie wydaje się logiczne. Mraz gra bardzo wysoko, więc wystawienie Rudola zrozumiałe. A, że Czesiek mówił o zmęczeniu kilku graczy po meczu z Koroną to jasne było, że wśród tych którzy pod tym względem wyglądają dobrze będzie Frączczak i Nunes, który grał mniej. Zmiany, czyli zapewne Gyurcso, Kort i Zwolak mogą zdecydować o losach meczu.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/02/2016 22:46
Upór trenera, który po meczu z Koroną odgrażał się na Twitterze, że Aka wyjdzie w podstawowej jedenastce na mecz z Piastem, spowodował trzymanie go conajmniej 40 min za długo na boisku. Michniewicz nie chcąc przyznać się do błędu, pewnie liczył na jakiś jego przebłysk. Ciekawe jak się musi czuć taki Kort, kiedy trener w swoim zacietrzewieniu parę dni przed meczem jasno określa kto ma pewny plac.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/02/2016 22:49
MImo wszystko mam wrażenie że te warunki to bardziej pomogły nam niz Piastowi.Jest tylko Murawski który potrafi grac ofensywnie i rozprowadzić atak.Aka stal się zawodnikiem defensywnym i niestety wolnym.Zanim pomyśli i poda to już ktoś mu piłkę zabiera.
Szkoda że ten Traore nie wypalił bo brakuje kogoś kto minie jednego ,dwóch ludzi i stworzy przewage w ofensywie. .Plus dla Dwalishwilego i Fojuta.Zwolak daleki
od formy.Wegier raczej nie zawojuje tej ligi.Z Niecieczą łatwo nie będzie.
nic dodać nic ująć .Najsłabszy mecz Aki dla mnie do zmiany w 46 min
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Ocenianie zawodników po tym meczu nie ma sensu. Messi wyglądałby słabiej niż Dwaliszwili co przecież nie oznacza, że Gruzin jest lepszym piłkarzem. Dopisujemy punkt, mecz do zapomnienia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/02/2016 23:34
Węgier za słaby, nic nie gramy w ofensywie, nie mamy napastnika, najsłabszy był Frączczak, ale tylko dlatego, że nie grał Listkowski, prawdopodobnie spadniemy. Ogarnijcie się trochę ludzie, bo czytać tych żali się da. Remisujemy na boisku lidera grając w warunkach, w których wogle ten mecz nie powinien się odbyć. Po 5 zwycięstwach z rzędu przyszedł remis na teoretycznie najtrudniejszym terenie w tej lidze. Brak słów...
Upór trenera, który po meczu z Koroną odgrażał się na Twitterze, że Aka wyjdzie w podstawowej jedenastce na mecz z Piastem, spowodował trzymanie go conajmniej 40 min za długo na boisku. Michniewicz nie chcąc przyznać się do błędu, pewnie liczył na jakiś jego przebłysk. Ciekawe jak się musi czuć taki Kort, kiedy trener w swoim zacietrzewieniu parę dni przed meczem jasno określa kto ma pewny plac.
nic dodać nic ująć .Najsłabszy mecz Aki dla mnie do zmiany w 46 min
Ocenianie zawodników po tym meczu nie ma sensu. Messi wyglądałby słabiej niż Dwaliszwili co przecież nie oznacza, że Gruzin jest lepszym piłkarzem. Dopisujemy punkt, mecz do zapomnienia.
Ale Akahoshi z tym swoim technicznym klepaniem nie przydałby się dziś w ogóle a mimo to grał i to stanowczo za długo, szkoda, że juz po meczu z Korona Krot sie dowiedzial, ze nie zagra od 1 minuty...
Dwaliszwili powinien grac caly mecz bo to były warunki dla niego - silnego, masywnego pilkarza ktory dzis dawal najwiecej tej druzynie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.