To co było niestety prędko nie wróci, zarówno na trybunach - kilkanaście tysięcy fanatyków, niezależnie od postawy kopaczy - jak i na boisku gdzie wszyscy kopacze w każdym meczu walczą do upadłego za Pogoń...
Dlatego lepsze spokojne 8 miejsce niż widmo spadku z 3 tysiącami ludzi na trybunach...
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 18 marca 2015, 19:56 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Napinka na wyjazd który mamy za miesiąc a najbliższy mecz u siebie w piątek przypominam. Dobrze, że gramy z Bełchatowem ktory nas raczej nie przekrzyczy....
I co w związku z tym że za miesiąc? A co ty robisz aby kogoś na stadion w Szczecinie sprowadzić lub na wyjazd zachęcić?
W każdym razie Pesković mówiący, o tym jak to w czasach gdy Radek uczył się grać w piłkę, nie trenowano gry nogami i teraz nie da się tego nadrobić, mnie załamał.
Mowa o czymś tak powtarzalnym jak wykopy, oni je trenują codziennie i Pesković mówi, że już za późno na naukę, a jedyne co da się zrobić to małe poprawki. Może są trenerzy, którzy jednak radzą sobie z takimi problemami?
Ktoś już wrzucił kopię papierową wywiadu z Pesković-em, nie mogę jej teraz znaleźć.
W każdym razie Pesković mówiący, o tym jak to w czasach gdy Radek uczył się grać w piłkę, nie trenowano gry nogami i teraz nie da się tego nadrobić, mnie załamał.
Mowa o czymś tak powtarzalnym jak wykopy, oni je trenują codziennie i Pesković mówi, że już za późno na naukę, a jedyne co da się zrobić to małe poprawki. Może są trenerzy, którzy jednak radzą sobie z takimi problemami?
Tak a propos tej tymatyki troche, to polecam przeczytac na weszlo wywiad z trenerem bramkarzy Jagielloni, glownie o Dragowskim itp.
Ciewkawe bardzo.
p.s - w grze bramkarza nogami niekoniecznie chodzi tylko o wykopy, tak mi sie przynajmniej wydaje
Ktoś już wrzucił kopię papierową wywiadu z Pesković-em, nie mogę jej teraz znaleźć.
Tak a propos tej tymatyki troche, to polecam przeczytac na weszlo wywiad z trenerem bramkarzy Jagielloni, glownie o Dragowskim itp.
Ciewkawe bardzo.
p.s - w grze bramkarza nogami niekoniecznie chodzi tylko o wykopy, tak mi sie przynajmniej wydaje
Akurat to zdanie padło w kontekście ostatniego wykopu Radka i odebrałem to, że właśnie z tymi wykopami, nie da się dużo zrobić.
EDIT:
Wywiad na weszło rzeczywiście ciekawy. Po nim nasuwa się myśl, czy nasz trener bramkarzy, też umie wyłapać takie techniczne niuanse.
Ostatnio edytowany przez: hornetq, 19 marca 2015, 14:14 [2 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/03/2015 13:27
Kiedyś (okres 1 ligi, rok 2010-2011) bywałem często na treningach i po nich zostawałem z różnych powodów, Radek wielokrotnie z Długoszem trenował wykopy, gdy wszyscy inni już szli do szatni. Taka sytuacja też miała miejsce na którymś ze sparingów na głównej płycie (ze Stilonem chyba wtedy to było) Więc na prawdę chłop się stara...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2015 16:50
Pogoń : Radosław Janukiewicz – Sebastian Rudol, Mateusz Matras, Wojciech Golla, Hubert Matynia – Maksymilian Rogalski, Rafał Murawski – Adam Frączczak, Takafumi Akahoshi, Michał Janota – Marcin Robak
...zwycięskiego składu się nie zmienia..ups....Czyli dalej paralita Frączczak w pierwszym składzie,Rogalski również....Nunesa i Kuna nie ma.Konsekwencja Kociana godna lepszej sprawy.
Pogoń : Radosław Janukiewicz – Sebastian Rudol, Mateusz Matras, Wojciech Golla, Hubert Matynia – Maksymilian Rogalski, Rafał Murawski – Adam Frączczak, Takafumi Akahoshi, Michał Janota – Marcin Robak
...zwycięskiego składu się nie zmienia..ups....Czyli dalej paralita Frączczak w pierwszym składzie,Rogalski również....Nunesa i Kuna nie ma.Konsekwencja Kociana godna lepszej sprawy.
Skład tragedia
Janek
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2015 18:55
kurwa nie potrafie zrozumiec jak przez 45 minut mozna napierdalac pilke do robaka i nawet nie wbiegac na podanie zwrotne a jak kopacz wrzuca do srodka to znowu kurwa stoi robak a reszta sra w rajtuzy przed polem karnym i na polowie boiska
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 20/03/2015 19:08
To będzie nowa, lepsza Pogoń. Kocian przypomniał sobie, że istnieje coś takiego jak zmiana. Nieoficjalnie wiadomo, że do 90 minuty przeprowadzi ich minimum 12...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.