Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/08/2015 16:19
Uważam, że można być zadowolonym z wyniku. Cenne, że punktujemy z dobrymi ekipami (Lech, Śląsk). Z Lechia trochę zabrakło skuteczności. Skuteczność do poprawy. Tam gdzie musimy zbierać więcej punktów to mecz z tzw. średniakami lub zespołami potencjalnie słabszymi.
Wez człowieku odemnie się odwal dobrze? i nie pouczaj innych użytkowników forum ok? sam dopiero napisałeś ,że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie tutaj,a ja popieram poprostu zdanie Pyrgola i tyle, wiecznie coś ci na tym Forum nie pasuje, dopierdzielasz się do innych,wyzywasz,krytykujesz. taki z ciebie kibic Pogoni ,znawca wielki a życzyłeś chłopakom ,żeby nas Lech pokonał i żeby Czesiek uciekał stąd w podskokach,bo tak go nie lubisz,wez w ogóle zamilcz, jak masz tak głupio pieprzyć,bo żenujący jesteś od dawna,i każdy Ciebie tutaj ma dość,bez Odbioru.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
To bierz miskę i rzygaj. Na co czekasz? Niektóre mongoły nie potrafią pojąć, że ludzie mogą mieć różne zdanie. Dla ciebie 5 pkt zdobyli dla kogo innego 4 pkt stracili. Od tego jest forum żeby wymieniać opinie. Ambasador ma podobne zdanie do ciebie ale jakoś o rzyganiu nie pisze. Można? Można.
Coś czuję zę niedługo popiszesz na tym forum. Sam obrażasz ludzi a jak tobie ktoś zwróci uwagę to powołujesz się na różnicę zdać. Masz krótki staż na forum więc nikt po tobie nie będzie płakał
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/08/2015 14:21
Wracam z urlopu, wchodze na forum i nie wierze w to co czytam. Wielu z forumowiczow zachowuje sie jakby mialo przynajmniej licencje trenerska uefa pro i wiele sukcesow na swoim koncie...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/08/2015 22:45
Te nasze piłkarzyki to sie zesraja a nie mecz zagraja jak bedzie tyle stopni ile zapowiadaja. Zaraz bedzie "przerwa na wode" i inne bzdury i mecz w slimaczym tempie.
Szczegolnie ze rzezniki z Łecznej raczej nie graja w pilke tylko ją kopią, Pogon bedzie walic w mur a wiesniaki strzelą bramke z kontry na zmęczoną Pogoń w 85 minucie i tak to sie skonczy. Z nimi bedzie trudniej niz z Lechem
Te nasze piłkarzyki to sie zesraja a nie mecz zagraja jak bedzie tyle stopni ile zapowiadaja. Zaraz bedzie "przerwa na wode" i inne bzdury i mecz w slimaczym tempie.
Szczegolnie ze rzezniki z Łecznej raczej nie graja w pilke tylko ją kopią, Pogon bedzie walic w mur a wiesniaki strzelą bramke z kontry na zmęczoną Pogoń w 85 minucie i tak to sie skonczy. Z nimi bedzie trudniej niz z Lechem
młodzież lepiej znosi upały
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Ale masz na mysli, ze nasi pilkarze Pogoni nie zagraja czy nie zagraja rowniez Ci z Lecznej ? Bo ja nie widze, zeby nasi byli jakos wyjatkowo bardziej marudni niz z innych druzyn z Ektraklasy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 04/08/2015 11:04
Łęczna będzie się murować aż miło. Ja bym więcej swobody dal Matrasowi, kosztem cofnięcia Murawskiego. To będzie 90 minut ładowania dośrodkowań i centymetry i odciągnięcie uwagi od Zwolaka bardzo się przyda. O tyły bym się nie martwił. Z meczu na mecz idzie lepiej, trzymanie linii, "łysi bracia" kasujący wysoko kontry i powinno być na 0 z tyłu
Jak to mowia pozyjemy zobaczymy pogoda bedzie taka sama dla jednych jak i drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.