Właśnie tak powinna wyglądać polityka transferowa. Ściągać graczy wyróżniających się w I lidze. W tym sezonie Bąk, w zeszłym Dąbrowski (wiadomo że czasem się nie uda jak z Tadrowskim, choć ja go jeszcze nie skreślam). U nas praktycznie nie ma skautingu i można to wykorzystać, budując dobrą siatkę. A inni niech sobie ściągają dalej graczy z afryki, Bałkanów itp.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2013 18:48
Praktycznie kupujemy zawodnikow U-2x, Tadrowskiego tez bym nie skreslal, chcoiaz gra by mu sie przydala. A nie wiem czy ma szanse na I skład. Ja bym go wypozyczyl.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2013 18:51
Wierny naucz się w końcu tego, że jest opcja "Edytuj post" a nie klepiesz post pod postem. Dobry mecz. Zagłębie dobrze rozpracowane taktycznie. No i postawa naszych na trybunach cieszy
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2013 18:52
Trzeba też pochwalić Chałasa. Może nie miał sytuacji zbytnio, niewiele brakowało mu przy drugiej bramce, zanim trafiła do Aki, ale ogólnie zapierdala i gryzie trawe. Tego chcemy właśnie i tego brakowało na wiosnę
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2013 19:01
Przede wszystkim nie ma bezsensownych lag do przodu. Piłkarze wiedzą co mają robić, a to oznacza że dobrze ogarniają taktykę. Czasem im wyjdzie, czasem nie, ale jak mówiłem nie ma lag tylko podania tam gdzie ma być kolega z zespołu. (i zazwyczaj jest). Brawo, mam nadzieję że w drugiej połowie będziemy grać tak samo.
Pospieszyłem się z tym Chałasem nie sądzę żeby musiał zejść z powodu urazu, bardziej nie miał już sił po tym presowaniu i odcinaniu bocznych obrońców od podań.. Pewnie takie miał zadanie ale mimo wszystko powinien mieć chyba sił na te 60-65min co?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2013 19:14
Może taki był plan Wdowczyka, a utrata sił była wkalkulowana? Połówkę jeden, połówkę drugi. I dlatego obaj dostali prikaz żeby zasuwać na całej szerokości boiska.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/07/2013 19:18
Djousse do boxu. Dawac Lebedynskiego za niego, moze to i jest desperacja, ale to jedyny grajek, ktory nic nie wnosi do gry w tym meczu i to nie jest zadna nowosc juz. Lebedynski bez nogi zrobi wiecej niz zdrowy Djousse.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.