Ile razy powtarzam na meczu na sektorze "Spójrzcie jaki ten Bursztyn jest drobny" gościu w ogóle nie ma postury jak bramkarz niestety. Dobra koniec tego plażowania niech się biorą do roboty
Oczywiście, miałem na myśli to, że on przy każdej akcji wygląda jakby miał z metr 60 i wszystkie piłki były dla niego za wysokie. Błąd w ustawianiu się podczas akcji.
Nie. Najlepiej niech będzie ten cały podział... na te grupy. Pierwsza ósemka i wakacje.
A jak zwiększysz ligę, to niby nie będzie wakacji? Tym bardziej będą. Nawet bez podziału na grupy.
Kiedyś było to wszystko przerabiane. Liga miała 18 drużyn. Dwie-trzy odjeżdżały reszcie, dwie-trzy były na końcu, a reszta od połowy sezonu olewała lub handlowała.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2019 19:44
Tak źle i tak niedobrze, zmniejszysz ligę do 12 drużyn i będziesz miał co 3 miesiące mecze z Koroną czy Płockiem co zdecydowanie obniży frekwencje. Zobaczcie jak już zbrzydły takie mecze jak Legia - Lech, albo derby jakiegokolwiek miasta jak biorąc pod uwagę puchar jednego przeciwnika możesz mieć cztery razy w sezonie. 18 zespołów to chociaż na trybunach większa różnorodność
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2019 19:47
Szkoda kur.wa strzępić ryja na tego małolata, przecież to jest podróbka zawodowego piłkarza. A co do tej śmiesznej ligi, powinny być 10 zespołów i te wkłady powinny zarabiać najniższą krajową.
Nie oglądałem od początku więc nie wiem co Bursztyn znowu wyrabiał, ale czwarta bramka masakra. Strzał prawie w środek, rzucił się, a i tak był za krótki na to.
Ach te eksperymenty... bramkarza. Szukajcie bramkarza! Bo z Bursztynem to my się z tej ligi spierdolimy w następnym sezonie.
3 z Koroną/Płockiem czy po 2 z Koroną/Płockiem/Sosnowcem/Miedzią ... jak dla mnie to niewielka różnica.
Nie oglądałem od początku więc nie wiem co Bursztyn znowu wyrabiał, ale czwarta bramka masakra. Strzał prawie w środek, rzucił się, a i tak był za krótki na to.
Ach te eksperymenty... bramkarza. Szukajcie bramkarza! Bo z Bursztynem to my się z tej ligi spierdolimy w następnym sezonie.
Daniel pisał coś o zainteresowaniu Muriel Gustavo Beckerem. Poza tym jest jeszcze Budziłek...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2019 20:16
Wyjeb.ane mają kolejny rok w grupie mistrzowskiej, robią z nas debili i pośmiewisko w całym kraju. Po raz kolejny zbiera mi się na wymioty gdy oglądam występy tych parodystów.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2019 20:21
Logiki u trenera brak ale mam nadzieję że wie co robi i szukają już bramkarza. Mam też nadzieję że zespół nie gra przeciw Koście z racji że Załuska jest w radzie drużyny.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2019 20:53
Bursztyna można zjechać, ale to nie on zawalił ten mecz. Mało tego, przy stanie 2:1 uratował trochę dramaturgię kapitalną interwencją po strzale Kostala. Kryminał zaczął się w pierwszych minutach w defensywie i nie ma zmiłuj - trzeba nam na tych pozycjach tlenu w postaci 2-3 dodatkowych nazwisk (obok Zecha). Nic więcej się z tego nie wyciśnie.
Z Bursztynem jest tak, że warunki ma jako-takie i może jakieś możliwości ma, ale obecnie Ekstraklasa nie jest dla niego dobrym miejscem. Co mecz gra jak bomba z opóźnionym zapłonem, a dobre i pewne interwencje przeplata klopsami. Pewnie okaże się, że na wypożyczeniu zostanie bramkarzem sezonu 1 ligi bo jak doskonale "wiemy" tzw. problem z formą bramkarzy jest zupełnie inny
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.