Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/06/2017 21:42
Jest się o co bić i jest różnica czy 7 czy 8 miejsce czy 5 czy 6. Stąd dziwi ta nasza olewka w maju. No i Czesław, jakby nie było, pozwolił nam także zarobić tym 6 miejscem rok temu.
Z tego wynika, że część kasy jest dzielona wg wyniku z ostatnich 5 lat. Taka plaża w wykonaniu piłkarzy co roku jeszcze długo będzie miała konsekwencje.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Jęzeli dobrze pamiętam to połowa pieniędzy dzielona jest na 16 zespołów za ostatni sezon , 25% pucharowiczów , 25% za ostanie kilka lat . (mogę w procentach trochę się myliić)
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 10 czerwca 2017, 00:33 [6 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/07/2017 14:49
Z innej beczki , mam takie pytanie - czy jeśli wyrabiałam 25 lipca 2015 roku nową kartę kibica ,to czy teraz musze wymienic w niej zdjęcie chcąc kupić bilet na mecz z Wisłą? czy nie trzeba?
Ostatnio edytowany przez: paula22szczecinpogoniara, 7 lipca 2017, 15:32 [3 raz(y)]
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Z innej beczki , mam takie pytanie - czy jeśli wyrabiałam 25 lipca 2015 roku nową kartę kibica ,to czy teraz musze wymienic w niej zdjęcie chcąc kupić bilet na mecz z Wisłą? czy nie trzeba?
Na oficjalnej stronie w FAQ jest informacja, że są bezterminowe.
Na oficjalnej stronie w FAQ jest informacja, że są bezterminowe.
To wiem, ale kiedyś przeczytalam gdzies juz nie pamietam gdzie, że zdjęcie po jakimś czasie trzeba bedzie być może wymienic,no ale oki juz wiem o co chodzi ,że teraz są karty bez zdjęć też i że nie trzeba nic wymieniać.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 11/07/2017 13:14
Przeważnie kupuje bilety przez internet na kupbilety.pl przez moje konto i tam mam wbite mecze ,dzis kupilam stacjonarnie bilet w fanshopie ,i nie mam meczu wbitego na konto ,czy jak sie kupuje normalnie stacjonarnie to nie wbijają meczu na koncie a mimo to mam go na karcie kibica? bo kiedys kupilam bilet stacjonarnie i pojawil sie na koncie moim na kkupbilet a teraz nie mam.
[TeHaCe: kup karnet na 12 i będzie po kłopocie ;] ]
niech ktoś mi odpowie ale sensownie i poważnie... co kurwa robi RUDOL w tym zespole...?? 2 bramka dla Wisły to kryminał...
Bo nie ma kto inny grać. Spójrz na ławkę...Oby dobra końcówka była zapowiedzią lepszej II połowy. Carlitos - wyciągnięty z 3 ligi hiszpańskiej robi z nami co chce. Typowe dla tej ligi. Może my kiedyś jednak sięgniemy po takiego no-name? Czy ktoś potrafi powiedzieć jaki my dziś mamy pomysł na grę? "Co my chcemy w życiu robić?" - cytując Kazia Moskala
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/07/2017 21:24
Nie na co jechać po wychowanku, ale Rudolowi trzeba jak najszybciej podziękować. Lepszy nie będzie, na poprawę techniki za późno, a zwrotność i tak będzie na poziomie wozu z węglem. Ekstraklasa nie jest dla niego. Wtedy zwolnią się środki i Mroczek z łaski swojej kupi kogoś lepszego
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.