Weź kurwa zamilknij bo już nie mogę. Po dobrej połówce z Legią, teraz po wejściu gra słabiej. Nic wybitnie debilnego nie zrobił, gra 30 minut, a Ty juz wyrokujesz. Tego się nie da czytać.
Choć na świecie wiele klubów jest I może lepsze są i sława większa jest My w Szczecinie mamy taki klub Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/08/2013 22:08
słabo to wygląda bez rogala, Fraczczak byl na srodku przy dosrodkowaniu a ci szukaja pozytywow ze noge podniosl o.O (on mysli o powolaniu do reprezentacji?!) remis bedzie super, bo mizeria jest...
słabo to wygląda bez rogala, Fraczczak byl na srodku przy dosrodkowaniu a ci szukaja pozytywow ze noge podniosl o.O (on mysli o powolaniu do reprezentacji?!) remis bedzie super, bo mizeria jest...
Frączczak najlepszy na boisku dziś
to wspolczuje wzroku, czy nie wiem co tam nie gra.
dla ciebie to pewnie Lewandowski jest najlepszy... ale w drugiej ołowie kaplica.
sytuacja w 93 min podsumowała ten mecz. na nic wiecej niz remis nie zasłuzyliśmy.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione, Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/08/2013 22:28
Nie mamy pół napastnika, nie mamy ćwierć napastnika, nie mamy ŻADNEGO napastnika. Remis sprawiedliwy, trzeba się nawet z tego cieszyć, bo Zawisza mógł wsunąć 2 gole gratisowo i przy 3:1 gra siadłaby na dobre.
Na + Radek, Edi, Aka (choć w 2 połowie zgasł), Golla Na - Lewandowski, Bąk (robił wiatr ale zero pożytku), Frączczak (może i ma kondycję, ale traci wiele piłek bezsensownie)
zapomniałem dopisać: Chałas - DNO
Ostatnio edytowany przez: eJay, 2 sierpnia 2013, 22:39 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/08/2013 22:32
przed meczem obstawiłam 1:1.Po 1 połowie szkoda tego remisu ,bo Zawisza nie istniał ale z 2 strony wielki Szacun dla Radka Janukiewicza uratował nas przed stratą co najmniej 2 goli .Wiele meczy przed nami,każdy punkt jest ważny,zwłaszcza te na wyjezdzie także .Teraz już tylko mobilizacja na Śląsk.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/08/2013 22:35
Kurwa przegraliśmy 2 punkty z beznadziejnym Zawiszą na własne życzenie. Mieli przeciwnika na tacy w pierwszej połowie, to wyszedł nasz polski minimalizm i zamiast dobić cieniaków, to sobie kopaliśmy w poprzek. Najbardziej chujowy mecz w tym sezonie i boli, że przegraliśmy ze sobą, a nie z Zawiszą.
Na koniec chciałbym ruszyć temat Chałasa, którego dotychczas broniłem i liczyłem, że jak mu coś wpadnie, to zacznie strzelać systematycznie. A więc jeśli zawodnik jest umówmy się chujowy, nie ma przyjecia, nie ma podania, jest nieskuteczny i zewsząd jebany przez prasę i kibiców, to taki zawodnik powinien imponować przede wszystkim ambicją. Jeśli wspomniany zawodnik jest napastnikiem, a nie ma ochoty ruszyć za piłka, kiedy podanie nie jest do nogi, nie wywiera presji na obrońcach tylko spaceruje jak ta ciota w środku boiska, to nadaje się do wyjebania do rezerw, czego w przypadku braku zmiany postawy panu Chałasowi bardzo serdecznie życzę.
PS. Jedyny pozytywem jest to, że zdaniem komentatorów mamy swojego szczecińskiego Pyrlo
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/08/2013 22:41
Ja co do meczu nie rozumiem jednego. Jak to możliwe, że przez pierwsze 30 minut Zawisza NIE ISTNIAŁ, a później było co było? Inna sprawa, że jak to 20 sekund przed końcem nie wpadło to też nie wiem.
A, jeszcze jedno. Nadspodziewanie dobrze Golla. Sądziłem, że nie da sobie zbytnio rady na stoperze, a tu miła niespodzianka póki co.
Choć na świecie wiele klubów jest I może lepsze są i sława większa jest My w Szczecinie mamy taki klub Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.