Taka już jest ta specyfika naszej ligi mało przewidywalnej. Jaga wygrała w Warszawie i Gliwicach w tym sezonie, czyli z mistrzem i 3. drużyną poprzedniego sezonu, a dziś była dla Pogoni w Szczecinie tylko "chłopcem do bicia" praktycznie od początku meczu. Czy w poprzednim sezonie różne drużyny miały serię porażek, za chwilę zwycięstw. Praktycznie wszystko możliwe
Mi Pogoń zaimportowała wczoraj agresywnym pressingiem. Po przechwytach wiele groźnych okazji stworzyła. Z przebiegu gry jeszcze wyższe zwycięstwo mogło być. Cieszy, że te 3 wykorzystała, jak często po stałych fragmentach gry wszystkie. Luka musi jeszcze zacząć strzelać gole. Obecnie wygląda to bardzo dobrze. Ławka rezerwowych też jest dość mocna. Tylko tak dalej trzymać
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 31/10/2020 09:24
JA przekonuje się cora bardziej do Dąbrowskiego.. Od kilu meczów to on nadaje ton grze całego zespołu.. Raz, że świetnie wygląda fizycznie, ma rewelacyjne statystyki a dwa, że w przerwach, przed meczem, po meczu widac też że jest zajęliście zaangażowany w tem zespoł. Motywuje, opierdala i zapierdala... Oby tak dalej
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/11/2020 17:34
Z Wisła Płock mecz odwołany, ale prawdopodobnie w zamian zagramy z Podbeskidziem. Tylko całe Podbeskidzie się bada, w środę będą wyniki, jak się uda, to z nimi zagramy.
Edit:
Z Podbeskidziem w poniedziałek 9 listopada o 18.
Z wisłą jak zdążą się ogarnąć, w czwartek 19 listopada o 20:30 u nich.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 2 listopada 2020, 17:53 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2020 18:53
Żeby powiedzieć zem zaskoczony wynikiem po 1 połowie to było by naduzycie. Typowy klasyk w naszym wykonaniu, zakładam stratę punktów. Oni są tak niemozliwi że aż przewidywalni
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2020 19:32
To jest tak totalnie do przewidzenia - dobra seria, seria bez straconego gola, blisko czołówki/podium.
Co dalej? Oczywiście przepierdolić u siebie z jakimiś turbo-ogórami, którzy od 10 spotkań nie wygrali.
Ja rozumiem, że ta liga jest dziwna i wyniki często są kosmiczne, ale u nas to już jest reguła.
Inna sprawa, że FATALNA skuteczność z początku meczu się zemściła.
Nie potrafiliśmy wsadzić raz, drugi, trzeci, czwarty - Podbeskidzie 1 akcja 1 gol.
Bardzo niepewnie dziś w obronie (Zech zakręcony, Kostas niepewny).
Bardzo słabo m.in. Kucharczyk. Nieźle Gorgon, Zahovic.
Jeszcze 20 minut, ale póki co od ~20-tej minuty w meczu wygląda to bardzo słabo.
e. Dlaczego Matynia kopie stałe fragmenty gry, rogi - ja tego nie jestem w stanie ogarnąć, naprawdę. 1 dobry rożny na 20 wykonanych, parodia ze stojącej piłki.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 9 listopada 2020, 19:51 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2020 20:08
Niestety wychodzi na to, że mecz z Jagiellonią to był wypadek przy pracy. Szkoda początku bo gdyby siadło to mecz mógł się inaczej ułożyć. Cieszy bramka Benka.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 09/11/2020 20:17
To tylko pokazuje, że ponownie chuja ugramy w tym sezonie. Po co nam seria dobrych spotkań? lepiej jak zawsze frajerzyć się z ogórkami niż pokazać, że jesteśmy czymś więcej niż średniakiem.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2020 08:44
Gdzie Ci wszyscy pseudo znawcy, którzy tak jechali po Benedyczaku? Chłopak w 30 minut gry zrobił więcej nich Kucharczyk i Kowalczyk przez cały mecz razem wzięci... Nie mówię tutaj tylko o golu, ale także jak walczył w końcówce. Chłopak po prostu potrzebował zaufania i właściwego przygotowania do gry w seniorskiej piłce.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 10/11/2020 13:45
Tak słabą drużynę nie pokonać...Bielsko grało na czas od 45 minuty. Usuwać słabe ogniwa, bo ten sezon znowu 6-8 miejsce (czemu? bo tak gramy), obym się mylił.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.