Chyba tak. Kupmy 2-3 Słowaków zimą. Tani, mają paszporty UE, dają niezłą jakość (patrząc na to co grają w Termalice, nie ma problemu z aklimatyzacją, z chęcią przyjdą do polskiej ligi...
Chcialbym 6 punktow do konca roku, ale szczerze to watpie w 3. Zaglebie po dobrym poczatku teraz graja podobnie jak Pogon, a Termalika bedzie sie mocno spinac za te baty w Szczecinie. Dwa remisy i 7-9 w tabeli niestety...
Przeceniłem ambicje i możliwości obecnych piłkarzy Pogoni. Kilku sobie dziś odpuściło. Szkoda, że tak marnie ten rok się kończy.
Plus za październik i troche listopada. Za szanse na puchar tez plus, choc ciągle daleka droga do trofeum. Teraz czas na fantazje i plotki w temacie wzmocnienia
A i jeszcze jedno przy okazji, że Michniewicz trenuje drużyne z którą dziś gładko przegraliśmy: Chuj ci w dupe Czesławie, ciesze się, że nie trenujesz Pogoni i mam nadzieje, że nigdy nie będziesz.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2016 20:19
Nie wiem czy widziałem kiedykolwiek mecz z aż taką olbrzymią ilością strat (mam nadzieje że gdzieś będą statystyki). Nie ma nawet dyskusji że wszyscy zasługują na najgorsze oceny z możliwych. Ale najśmieszniejsze jest to że nawet grając taką padake byliśmy w stanie spokojnie strzelić te 2 bramki ale zabrakło szczęścia.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2016 20:23
Piłkarze mówili ,że dadzą maksa w tym meczu a tymczasem wyszła jedna wielka padaka,wyglądało to tak jakby chcieli te 90 minut odbębnić i do domów na święta się udać.W tym spotkaniu, Pogoń w ogóle nie przypominała drużyny z poprzednich meczów,gdzie dominowała,sklejała jakoś akcje,dziś była masa niedokładności i biegania bez ładu i składu.Szkoda ,że 4 ostatnie mecze zepsuły nam koncówke roku.Oby zarząd dokonał jakiś wzmocnień na wiosne,żeby można było wejść do górnej 8 i walczyć o ten puchar. Życzę wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku, obyśmy w 2017 mogli cieszyć się z tego Pucharu Polski....
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2016 20:46
Nasza przewaga w strzałach i podaniach ale nic z tego nie wynikało. "Co my chcemy w życiu robić" - można by przypomnieć KM. Pogoń ciągle w budowie (ale nie w ruinie, na szczęście), czasem wrażenie jest takie, że kręcimy się wokół własnego ogona i nie idziemy na przód- po udanej serii wracamy do gier średnich i słabych. De facto jednak to nasza najgorsza jesień od powrotu do e-klapy. Kluczowe będzie jak zaczniemy wiosnę, pierwsze 2-3 mecze ale marginesu na błędy już nie mamy bo może zrobić się gorąco. Skoro mamy dwie równorzędne jedenastki to trzeba oczekiwać od Stolarczyka aby zgodnie z oczekiwaniami na ten sezon zimą dokoptował do nich jeszcze trzecią, nie mniej równorzędną. Wówczas będzie kim grać. Chyba Daniel Trzepacz napisał, że dwa ostatnie mecze będą o to jak odbierzemy całą rundę KM. Trudno to o jednoznaczną ocenę zero-jedynkową, wiele było dobrego ale też za dużo tego co dziś.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2016 21:40
Tekst Parady jest wyjątkowo durny. Michniewicz zdystansował wzmocnioną Pogoń? Zabrakło wzmianki, że sam dostał siedmiu zawodników do podstawowego składu - niemal wszyscy to wzmocnienia. Styl gorszy niż na początku sezonu? Brzmi jakbyśmy byli w strefie spadkowej. A jesteśmy w czołowej ósemce i półfinale PP. Moskal nie wspomniał o kontuzji Murawskiego na konferencji? No tego to już zupełnie nie rozumiem, a co, miał ułatwić rywalowi przygotowanie do meczu? Absurd. A już zwracanie uwagi na niepoważne traktowanie rezerwowych... Rezerwowy jak chce grać powinien zapieprzać, tym bardziej jak nic nie wnosi do zespołu. W tej rundzie niestety nie mieliśmy poważnych rezerwowych, więc ciężko było ich poważnie traktować. Nie wiem co było gorsze, ten mecz, czy ten artykuł. I niech to świadczy o padlinie, która dzisiaj została zaserwowana.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 16/12/2016 21:57
Tak to jest z tą Pogonią naszą moim zdaniem w ostatnich latach. Zdarzają się serie meczów naprawdę dobrych, nawet przegranych czy zremisowanych, a później takie jak ten. Bolały zęby od tej nieporadności. Bruk-Bet niewiele lepszy, ale swoje szanse wykorzystali w przeciwieństwie do nas. Moim zdaniem kilku zawodnikom, a raczej większości zabrakło dziś zaangażowania. Tak jak kolega wyżej napisał, za przejście obok meczu powinni z buta zapierdalać za autokarem do Szczecina.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.