Mogą mieć w składzie samego Messiego. Czas na punkty, i w Krakowie Pogoń zmiecie ich z boiska.
Jeżeli chodzi o Probierza, mówie stanowcze nie! Po dwóch porażkach by sam uciekł. Jak wymieniać trenera to tylko na Płatka , lub "wariata" Baniaka (chociaż jemu w Miedzi jest dobrze). Leśniak też jest chętny, i mówi że umie więcej niż Hajto. A tak na poważnie Skowronek i tak zostanie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/03/2013 16:20
Piątek, 15 Marzec 2013 16:00 "W ostatnich dniach coraz głośniej mówiło się o bardzo niepewnej pozycji Artura Skowronka. Niewykluczone, że już niedługo doczekamy się zmiany na stanowisku szkoleniowca Pogoni Szczecin.
W kuluarach wymienia się wiele nazwisk, jednak jak na swoim Twitterze napisał dziennikarz Polsatu Mateusz Borek, najbliżej zastąpienia Skowronka w Szczecinie jest Michał Probierz.
- Wedlug moich informacji Michal Probierz dogadany z Pogonia Szczecin. Zastapi Artura Skowronka. Kwestia czy juz po meczu z Wisla w niedziele? - napisał (pisownia dosłowna).
Jeśli do takiej roszady w sztabie szkoleniowym Portowców naprawdę dojdzie, to Pogoń będzie kolejnym klubem w krótkiej karierze trenerskiej Probierza. Wcześniej prowadził on m.in. Polonię Bytom, Widzew Łódź, Jagiellonię Białystok, Łódzki Klub Sportowy, Wisłę Kraków czy GKS Bełchatów."
Wydaje mi się, że Probierz ma za duża charyzmę i charakter (coś jak Płatek) by pasował Smolnemu. Osobiście chciałbym żeby w końcu trener trochę u nas posiedział i wolę, aby był to Skowronek, mimo, że uważam Probierza za jednego z lepszych trenerów.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/03/2013 17:43
Dziwne,że ktoś chce jeszcze zatrudniać Probierza. Mało,że po paru meczach sie zmywa i ucieka to jeszcze to najbardziej przereklamowany trener bo wyników od dłuższego czasu nie ma żadnych.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/03/2013 17:55
Prezes Mroczek przecież ostatnio zdementował te doniesienia mówiąc że Skowronek zostaje w Pogoni na dłużej, choć różnie bywało w Pogoni, Sasal też miał być trenerem na lata
Wydaje mi się, że Probierz ma za duża charyzmę i charakter (coś jak Płatek) by pasował Smolnemu. Osobiście chciałbym żeby w końcu trener trochę u nas posiedział i wolę, aby był to Skowronek, mimo, że uważam Probierza za jednego z lepszych trenerów.
Probierz ?! ten sprzedawczyk ?
szkoda tylko ze sprzedawał mecze grajac w Pogoni, tak samo jak Dzwigala.
Oba mecze w których grał sprzedał? To już wiem czemu tak szybko się go pozbyli.
Żeby nie było nie lubię gościa, tylko zainteresowała mnie ta informacja.
Probierz ?! ten sprzedawczyk ?
szkoda tylko ze sprzedawał mecze grajac w Pogoni, tak samo jak Dzwigala.
Oba mecze w których grał sprzedał? To już wiem czemu tak szybko się go pozbyli.
Żeby nie było nie lubię gościa, tylko zainteresowała mnie ta informacja.
a co do marketingu, szczerze watpie zeby pan smolny mogl w jakis sposob kierowac ruchami zwiazanymi z marketingiem, jak widac zatrudnienie odpowiednich osob w klubie to spory problem
a wracaja do watku gry Pogoni na wiosnę - nalezy sie zastanowic dlaczego Pogoń tak gra biorac pod uwage sklad, z nowych zagrali Murayama i Chałas - reszta powinna sie znac jak lyse konie - w obronie, pomocy, o ataku nie mowie, bo nie jestem zwolennikiem Djousse wiec mowy o jakiejkolwiek wspolpracy bledy i styl gry - wyglada to tak jakby w druzynie bylo 5 nowych pilkarzy i mimo okresu przygotowawczego nie zdazyli sie jeszcze zgrac, moze to zaskoczy za 2-3 mecze a moze nie
Spokojnie plotka mówi, że klub ostro rekrutuje do nowo tworzone działu marketingu także może już za momencik już za chwileczkę na Pogoni doczekamy się DZIAŁU MARKETINGU ! Oby tylko nie zajmował się PRem Prezesa Mroczka jak sztab Kasprzyka...
a to jest rekrutacja wewnetrzna, czy zewnetrza? zeby nie bylo, ze dzial ten tworzy ktos z rodziny pracowników z Pogoni SA albo EPA!
Spokojnie aż takiej wielkiej rodziny nepotysta Szczawiński nie ma żeby obstawić każdy dział w tym klubie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 15/03/2013 20:35
- Absolutna bzdura. Nie ma tematu. Z Michałem rozmawiałem może rok temu, może pół roku temu - mówi Grzegorz Smolny, wiceprezes Pogoni odpowiedzialny za politykę transferową. - Nie ma tematu zmiany trenera. Skowronek może na razie spać spokojnie, chyba, że przegramy 5-6 spotkań z rzędu. Mecz z Wisłą będzie ciężki, możliwy jest każdy wynik, ale mnie interesuje to, czy Pogoń zagra lepiej niż w poprzednich spotkaniach.
- Kompletna bzdura. Z nikim nie rozmawiałem o pracy w Pogoni. Życzę trenerowi Skowronkowi powodzenia - zdementował Michał Probierz.
- Absolutna bzdura. Nie ma tematu. Z Michałem rozmawiałem może rok temu, może pół roku temu - mówi Grzegorz Smolny, wiceprezes Pogoni odpowiedzialny za politykę transferową. - Nie ma tematu zmiany trenera. Skowronek może na razie spać spokojnie, chyba, że przegramy 5-6 spotkań z rzędu. Mecz z Wisłą będzie ciężki, możliwy jest każdy wynik, ale mnie interesuje to, czy Pogoń zagra lepiej niż w poprzednich spotkaniach.
- Kompletna bzdura. Z nikim nie rozmawiałem o pracy w Pogoni. Życzę trenerowi Skowronkowi powodzenia - zdementował Michał Probierz.
Znając życie na trybunach w Krakowie może siedzieć już następca Skowronka - wszystko zależeć będzie od wyniku. Przecież takie numery już były. Wywiad z Mroczkiem... czerpiemy wzorce z klubów, gdzie trenerzy pracują po kilka lat, ale... inny trener na II, I ligę inny na Ekstraklasę... inny trener na wiosnę, inny na jesień... Panie Mroczek... to nie w trenerach i zawodnikach tkwi problem.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
"Skowronek może na razie spać spokojnie, chyba, że przegramy 5-6 spotkań z rzędu."
Profesjonalna odpowiedź profesjonalnego Dyrektora Sportowego... Krytykowałem Skowronka za okres przygotowawczy i za stracony czas, ale u licha... to ciągle młody trener, który jest ambitny, który się uczy, konsekwentnie podnosi swoje kwalifikacje. I to mi się w nim podoba. 5-6 porażek z rzędu to nie żadna ujma, jeśli są one przegrane po walce, po walanym pocie, a niekiedy krwi na boisku... Smolny bredzi... Ps. jeden z braci Maków po tych 3 kolejkach jest wyróżniającą się postacią w jakże słabym GKS, więc może jednak warto ponownie się nimi zainteresować... Zwłaszcza, że chyba tylko cud może sprawdzić, że Bełchatów się nie rozleci po rundzie wiosennej.
"Dobra wiadomość dla Wisły przed meczem z Pogonią"
Kamil Kosowski, Łukasz Garguła i Cwetan Genkow wyleczyli już kontuzje i mogą zagrać przeciwko Pogoni Szczecin.
Najbliżej powrotu do podstawowego składu jest Kamil Kosowski, bo miał najkrótszą przerwę. Jego problemy z mięśniem przywodziciela zaczęły się przed spotkaniem z Podbeskidziem (0:0). Decyzja o tym, że nie pojawi się na boisku, zapadła dopiero na przedmeczowej rozgrzewce. - Czy zagram z Pogonią? Jeszcze nie wiem - mówił w czwartek skrzydłowy.
Mogą mieć w składzie samego Messiego. Czas na punkty, i w Krakowie Pogoń zmiecie ich z boiska.
Jeżeli chodzi o Probierza, mówie stanowcze nie! Po dwóch porażkach by sam uciekł. Jak wymieniać trenera to tylko na Płatka , lub "wariata" Baniaka (chociaż jemu w Miedzi jest dobrze). Leśniak też jest chętny, i mówi że umie więcej niż Hajto. A tak na poważnie Skowronek i tak zostanie.
Ja bym próbował wyrwać Stokowca z rozlatującej się Polonii. Może też kilka perełek udałoby się przetransferować.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.