Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 19/09/2020 21:13
A jeszcze chciałem dodać że Kozłowski chyba ma nie po drodze z Kostą. Mając 5 zmian na 90 minut trener wykorzystuje 4. W sumie tak, niech odejdzie za darmo, a za kilka lat z innego klubu za miliony euro.
Ktoś zerkał na tabelę Mimo totalnej padaki całkiem wysoko. Ta liga jest niepodrabialna. Warta 4 mecze, 0 bramek strzelonych i "jedynie" 3 stracone, gdzie 2x dosłownie brama na koniec meczu.
Piast, który potencjał ofensywny z 3x większy niż u nas. 3x0 w ofensywie obecnie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 21/09/2020 13:34
Coraz lepiej wyglądają Gorgon i Kucharczyk, no i fajnie - oby to ostatecznie były udane transfery. Dobrze w destrukcji, środku Dąbrowski. Dobre zmiany Drygasa, Benedyczaka (!). Szkoda sytuacji Smolińskiego z końcówki meczu, patelnia niesamowita.
To jest czyste skurwysyństwo. Robią nas w wała w sprawie biletów, Ekstraklasa i PZPN nie reagują, ale w sprawie meczu zareagowali w godzinę i całkowicie Pogoń olali.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 23/09/2020 21:41
Kompromitacja Ekstraklasy, rozumiem gdyby to była jakaś kwestia związana z Ligą mistrzów czy fazą grupową tych rozgrywek, ale to eliminacje Ligi Europy ... Zresztą co ma Pogoń do Lecha?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 23/09/2020 22:47
Ciekawe dlaczego nie przełożyli swoich wielkich derbów tylko przekładają mecz z drużyną, z którą w historii dostali najwięcej razy wpierd.... Wronieckie dziady!
Kiedyś pewien trener z Warszawy lekceważąco o naszych chłopakach się wypowiedział, że dla nich mecz z Pogonią to będzie trening. Ten jego wywiad wisiał na drzwiach szatni, aby nasi go codziennie widzieli. Potem na mecz wyszli na takiej kurwie, że wygrali mecz, oni wtedy wręcz gryźli murawę, żeby wygrać. A wtedy ten zespół z Warszawy był na fali. Liczę, pragnę, żeby ponownie wykazali się takim charakterem i żeby historia się powtórzyła tym razem z wronkami. Szkoda tylko, że ten mecz w Szczecinie się nie odbędzie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/09/2020 09:02
Co tu się odjebało?? To już kolega z pracy, Poznaniak z krwi i kości powiedział mi, że to jest po prostu żałosne. To co jak będą grać już w Lidze Europy to co tydzień bedą im mecze przekładać? Bez dalszego komentarza.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 24/09/2020 09:17
Dla mnie serwis "weszło" od jakiegoś czasu to jakaś żenada. Byłem przekonany, że wjadą w tej sytuacji na Pogoń i się nie pomyliłem. Widać zresztą jacy są bezstronni gdy omawiają mecze Pogoni. Śmieją się na każdym kroku że Polskie kluby zmęczone grając na dwóch frontach a teraz nagle to pochwalają. Hipokryzja
Co tu się odjebało?? To już kolega z pracy, Poznaniak z krwi i kości powiedział mi, że to jest po prostu żałosne. To co jak będą grać już w Lidze Europy to co tydzień bedą im mecze przekładać? Bez dalszego komentarza.
Mam znajomych z Poznania i ich zdanie jest bardzo podobne. Za to reakcja Mroczka bardzo dobre, dzisiejsze oświadczenie w punkt - z argumentami ale bez zbędnej kurtuazji.
Mam znajomych z Poznania i ich zdanie jest bardzo podobne. Za to reakcja Mroczka bardzo dobre, dzisiejsze oświadczenie w punkt - z argumentami ale bez zbędnej kurtuazji.
Mroczek wiedział, że jego zdanie się tak naprawdę nie liczy, bo jest regulamin ekstraklasy --> Regulamin (chujowy czy nie to już inna kwestia ), który niestety na takie przekręty pozwala. Nasz prezio jest w radzie nadzorczej Ekstraklasy S.A. sekretarzem więc skąd to zdziwienie ? ---> Ekstraklasa S.A. Fajnie, że pojechał po amice w oficjalnym oświadczeniu ( patrz bilety), ale reszta to niepotrzebne ujadanie i płacz jak zwykle.
Ostatnio edytowany przez: ted, 24 września 2020, 15:11 [1 raz(y)]
Teraz trzeba trzymać kciuki, by w pizde dostali w tych eliminacjach
Najlepsze jest to, że gdyby chcieli normalnie to załatwić (ekstraklasa, a nie Lech) to koniec końców może u nas by się zgodzili, a mam wrażenie, że największe pretensje ze strony klubu są o forme załatwienia sprawy.
Teraz trzeba trzymać kciuki, by w pizde dostali w tych eliminacjach
Zatem kibicujemy Charleroi, które właśnie po dogrywce pokonało Partizana 2:1. Natomiast w lidze belgijskiej są aktualnie liderem z kompletem 6 zwycięstw. Swój następny mecz ligowy maja w niedzielę i na wyjeździe. Ciekawe czy też przełożą. Mam nadzieję, że Amika dostanie z 3:0 i mam gdzieś ranking polskiej ligi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.