To nie był gest w kierunku kibiców, tylko do Bednarza i reszty zarządu.
"Ten etap kariery związany z Wisłą jest poza mną. To nie jest mój stadion, to nie jest mój klub. Teraz Wisła przeżywa trudny okres, ale wierzę, że kibice wrócą. Sentyment pozostał, bo kocham ten klub, ale nienawidzę ludzi, którzy nim zarządzają. Większości z tych ludzi, nie powinno tutaj być. Ten etap kariery związany z Wisłą jest poza mną. To nie jest mój stadion, to nie jest mój klub. Teraz Wisła przeżywa trudny okres, ale wierzę, że kibice wrócą. Sentyment pozostał, bo kocham ten klub, ale nienawidzę ludzi, którzy nim zarządzają. Większości z tych ludzi, nie powinno tutaj być."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2014 04:35
Tylko już pismaki, różnych portali internetowych i czasopism rozpisują się na temat gestu "Kozakiewicza" w wykonaniu Małeckiego. Śmieszą mnie teksty w stylu: - Ciekawe co zarząd Pogoni zrobi? - W Wiśle był karany finansowo lub odsunięciem od drużyny za takie wybryki. Dla mnie Małecki może uciszać kibiców Lecha, pokazywać "wała" Bednarzowi i kibicom Wisły, może robić wiele innych rzeczy, aby tylko nie dotyczyły Pogoni..... Najlepiej by było jakby się przełamał i w granatowo-bordowych barwach pierdolnął brameczkę np.Lechii..
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
To niskie masz wymagania. Pewnie Azoty są zachwycone takim zachowaniem. Pewnie daje były reprezentant Polski piękny wzór do naśladowania dla młodych Portowców. Na powtórkach w Lidze + Extra było też widać, że miał "wyjebane" na Wdowczyka który go pytał co się stało.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2014 19:31
co do Małeckiego to trochę zawodzi, nie gra źle ale od niego można było oczekiwać więcej. Może jeszcze się ogarnie ale to już chyba pora , żeby pokazywał w meczach coś więcej. W moim odczuciu nie spełnia pokładanych w nim oczekiwań. Liczyłem, że Małecki, Robak, Aka i Murawski to będą "petardy" Pogoni.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2014 19:41
Według mnie potrzebna nam wszystkim jeszcze cierpliwości, zrzucenie niepotrzebnej masy mięśniowej i odzyskanie dawnej sprawności to nie jest taki szybki proces zwłaszcza że w Wiśle strasznie się zaniedbał i od dłuższego czasu grał ogony. Małecki powinien być gotowy dopiero na przyszły sezon a przynajmniej mam taką nadzieję.
Dokładnie, Murawski był wg mnie najlepszym zawodnikiem w Pogoni w meczu z Górnikiem. Liczę, że w znacznym stopniu pomoże zespołowi w tych 5 pozostałych meczach
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 06/05/2014 21:42
Gdy Murawski przychodził byłem sceptycznie do Niego nastawiony, teraz pokazuje że jest bardzo dużym wzmocnieniem. Mały niestety ale zawodzi mnie, liczyłem że z Robaczkiem stworzą bardzo dobry duet. Trzeba liczyć na to, że po sezonie Wdowiec popracuje nad Nim i odpali. Trzeba po ostatnich meczach docenić Popare, naprawdę prezentuje się bardzo dobrze, a niektórzy chcieli go juz odstrzelić.
Aka spełnia pokładane w nim nadzieje? Nikt nie drży o jego transfer do Bundesligi, bo gra jak cień cienia samego siebie, a dodatkowo zachlewa się po knajpach... mimo to wyróżnia się w polskiej Ekstraklasie... grając na pół gwizdka...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Robak, Aka czy już nawet Murawski spełniają pokładane w nich nadzieje. Murawskiemu trzeba dać czas na pełny, letni cykl przygotowawczy z Wdowczykiem.
Aka spełnia pokładane w nim nadzieje? Nikt nie drży o jego transfer do Bundesligi, bo gra jak cień cienia samego siebie, a dodatkowo zachlewa się po knajpach... mimo to wyróżnia się w polskiej Ekstraklasie... grając na pół gwizdka...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/05/2014 12:33
Oczywiście. Zachlewa się i jeszcze jest stałym bywalcem agencji towarzyskich. Zapomnieliście jeszcze, że gra u buka i podobno obstawiał wysokim kursem 5-0 w Krakowie.
To jest szacunek dla najbardziej kreatywnego zawodnika nie tylko naszego zespołu ale całej ligi
Oczywiście. Zachlewa się i jeszcze jest stałym bywalcem agencji towarzyskich. Zapomnieliście jeszcze, że gra u buka i podobno obstawiał wysokim kursem 5-0 w Krakowie.
To jest szacunek dla najbardziej kreatywnego zawodnika nie tylko naszego zespołu ale całej ligi
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 07/05/2014 13:24
To jak tak jesteście pewni do tych faktów, widzicie go jak chleje, to nagrajcie filmik i wysłać do klubu i tak za każdym razem .... Nikt do tej pory dowodów na to nie przedstawił, tylko jeden napisze, że go widział w klubie i kilku kolejnych po nim zaczyna to powtarzać.I wcale się nie dziwię powyżej ironii użytkownika.
To jak tak jesteście pewni do tych faktów, widzicie go jak chleje, to nagrajcie filmik i wysłać do klubu i tak za każdym razem .... Nikt do tej pory dowodów na to nie przedstawił, tylko jeden napisze, że go widział w klubie i kilku kolejnych po nim zaczyna to powtarzać.I wcale się nie dziwię powyżej ironii użytkownika.
Sam kiedyś spotkałem Akahoshiego i Murayame w jednym ze szczecińskich klubów. Zapytałem ich oczywiście o to czy trener nie ma nic przeciwko temu co robią. Powiedzieli mi, że mają przyzwolenie od trenera żeby przyjść do klubu raz w tygodniu, ale ile w tym prawdy to nie wiem...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.