Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 29/04/2016 18:28
Koleżanka pytała o rozpoczęcie Ekstraklasy, która rozpoczyna się 15 lipca. Jeśli awansujemy do pucharów zaczniemy eliminacje od pierwszej rundy, która odbędzie się 30 czerwca i 7 lipca.
Trzymam kciuki za Lado, , stara się, walczy ale nie wpada. Ciągle w mediach wskazuje się na niego jako tego gorszego zawodnika w ostatnich meczach od Zwolińskiego. Co dla mnie jest nie do pomyślenia. Mam nadzieję, że wizyta selekcjonera wpłynie na niego tak pozytywnie, jak wizyta ważniaków z Japonii na samurajów. Oby tylko nie skończyło się to jak z wizytami polskiego sztabu na meczach, gdzie nasi "kandydaci" mieli wtedy automatycznie gorsze mecze. Fajnie jakby pojechał na Euro, bo dostalibyśmy fajny hajs za niego.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/04/2016 01:23
Hehe ale jebłem. Jeszcze z nami w grupie byli przecież A jakoś mi się wbiło, bo po nim z ciekawości zerknąłem co u Węgra słuchać i jakoś tak nie wiem czemu wbiło mi się te Euro z Gruzją
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/04/2016 03:10
Poczekajmy do meczu z Piastem. Jeśli ugramy zwycięstwo będzie bardzo dobrze. Nie ma co się już patrzeć na innych i ich potknięcia. Tabela się spłaszczyła jeszcze bardziej. Teraz wszystko w nogach piłkarzy. Będą gryźli trawę, to można być spokojnym. W naszej ekstra lidze jazdą na tyłkach można ugrać naprawdę wiele.
Daleko od Szczecina, ale miłość jeszcze większa! Tylko Pogoń!
Poczekajmy do meczu z Piastem. Jeśli ugramy zwycięstwo będzie bardzo dobrze. Nie ma co się już patrzeć na innych i ich potknięcia. Tabela się spłaszczyła jeszcze bardziej. Teraz wszystko w nogach piłkarzy. Będą gryźli trawę, to można być spokojnym. W naszej ekstra lidze jazdą na tyłkach można ugrać naprawdę wiele.
To prawda. Gorzej jesli druga druzyna tez "jezdzi na tylkach" Wtedy decyduje przypadek najczescie
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 18:29
od kilku spotkań mam wrażenie że Fojut, jak gra, jest gdzieś poza meczem i aż trudno to napisac z perspektywy poczatku sezonu, ale wole jak go nie ma w 1 składzie...
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 18:30
Ale Fojut to jest dramat. Nie rozumiem jak można tak nagle zapomnieć jak się gra w piłkę. W tej interwencji miałem wrażenie, że po tym gdy już podbił piłkę do góry i niebezpieczeństwo było zażegnane specjalnie jeszcze na końcu wyciągnął nogę, żeby kosić gościa z Piasta.
Ale Fojut to jest dramat. Nie rozumiem jak można tak nagle zapomnieć jak się gra w piłkę. W tej interwencji miałem wrażenie, że po tym gdy już podbił piłkę do góry i niebezpieczeństwo było zażegnane specjalnie jeszcze na końcu wyciągnął nogę, żeby kosić gościa z Piasta.
A nie pomyśliliście, że Fojut może grać z mega bólem? Bo niby ciągle ma te prolemy z plecami :/ ja bardziej bym się ku temu składaniał z jego gorszą formą
to raczej pownien się już leczyć na następny sezon a nie ryzykować pogłębienie urazu
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 18:47
Tu już nie chodzi o wynik, fart. Tutaj brakuje i stylu i pomysłu na grę, zawalono gdzieś przygotowania. Zostawianie Cześka może doprowadzić do tego, że po 10 kolejkach nowego sezonu będziemy robić zmianę na ławce i wrócimy do punktu wyjścia, pierwsza 8 a dalej zobaczymy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 01/05/2016 18:48
Nie w głowie Nam puchary. Nie mamy ławki. Nie mamy nawet pełnego składu na jakimś poziomie. Zostawiłbym Czesia (albo trener zagraniczny) i kupił zawodników. AF9 jak dziś nic nie strzeli to kolejny fatalny występ. Zwolak i Aka to samo. Fojut nie powiniem grać w ogóle. Ładnie Gruzin.
Czy moglby ktos w przerwie powiedziec Michniewiczowi, ze w 9-tke ciezko jest cos ugrac? Zwolinski i Akahoshi nie dojechali. Jak prawie co mecz zreszta.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.