No właśnie nie wiem ilu metrowe nogi musiałby mieć na taki wślizg
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 27/04/2013 17:35
Moim zdaniem Budka jest do odstrzału już dziś. On nie tylko nie tylko nic nie daje zespołowi, ale jest dla niego zagrożeniem. W większości meczów, w których miał okazje zagrać w ostatnim czasie "maczał palce" przy straconych przez Pogon bramkarz. Wczoraj jak wchodził, to obawiałem się, że właśnie pojawia sie najgroźniejszy napastniki korony i w kilku sytuacjach to potwierdził głupio tracąc piłkę w okolicach 30-40 metra. Gościu jest bardziej "elektryczny" niż niejeden junior w tej smutnej lidze.
Na wielki plus oczywiście Wdowczyk, który chyba trafił z ustawieniem i w końcu da się to jakoś oglądać. Poza tym jako jedyny trener Pogoni w ostatnich latach zwrócił uwagę, że grzechem jest nie wykorzystanie warunków fizycznych naszych rosłych obrońców. Bramki Hernaniego, to efekt wypracowanych schematów na treningach, o czym wspomniał sam strzelec dziękując za skuteczne "zasłony" Frączczakowi.
Podsumowując, do utrzymania daleka droga, zwłaszcza, że Podbeskidzie ma "dziwną" serię zwycięstw na wyjazdach z zespołami, które praktycznie sezon mają zakończony. Dlatego cieszy progres w grze, który daje nadzieję na punkty w kolejnych meczach, zwłaszcza, że mamy u siebie Polonię i Bełchatów.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 02/05/2013 21:48
Śląsk gra straszny piach teraz, w dwóch meczach stracili 6 bramek i nie zdobyli żadnej. Ostatnia ich wygrana to ta z Górnikiem, potem remisy ze słabą Lechią i słabą Polonią i przegrana w Lubinie. Do tego mecze w finale PP. Dołóżmy do tego polepszenie gry u Nas i ostatnie zwycięstwo, które mam nadzieję ożywiło zespół. Nie ma lepszej okazji żeby puknąć Śląsk niż ta teraz. Musimy wykorzystać szansę, wierzę że wrócimy z tarczą!
Donald wypada najprawdopodobniej na 3 tyg. ze składu więc jesteśmy skazani w ataku na : Chałasa , Frączczaka , Ediego i młodego Neumana.
Kontuzjowany jest też Pernis,Edi pauzuje za kartki.
Pachnie to znowu jakimś pomysłem z Frączczakiem z przodu albo Chałasem.
Szkoda ,bo Śląsk ma dołek i była by szansa na punkty.
Dąbrowski i Kolendowicz wczoraj okres przygotowawczy nadrabiali w Coyocie także spokojnie.
A zwrócił im ktoś chociaż uwagę?
a żygali po pisuarach? Słaniali się na nogach? Bez przesady, nawet sportowiec może wyjść w środku tygodnia na dobre kilka dni przed meczem się zrelaksować, mieć swoje życie towarzyskie.
Dąbrowski i Kolendowicz wczoraj okres przygotowawczy nadrabiali w Coyocie także spokojnie.
A zwrócił im ktoś chociaż uwagę?
a żygali po pisuarach? Słaniali się na nogach? Bez przesady, nawet sportowiec może wyjść w środku tygodnia na dobre kilka dni przed meczem się zrelaksować, mieć swoje życie towarzyskie.
A co w czwartek na trening to nie trzeba się wyspac ? Życie towarzyskie to sobie mogą prowadzic jak sie sezon kończy,wykonują zawód w ktorym zarabiają kosmiczne pieniadzę i ma sie prawo od nich wymagac co to sa kurwa swiete krowy ?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 05/05/2013 12:11
Ja bym tak nie srał żarem. Nie znasz rozpiski treningów, nie znasz cyklu treningowego, może czwartek mają lżejszy, z 1 treningiem po południu. Jeżeli wyszli przez 23 i byli w dobrym stanie, nie rzygali po kątach to nie widzę w tym nic zdrożnego. Raz na jakiś czas trzeba, bo życie na spinie doprowadza tylko do zawału
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ja bym tak nie srał żarem. Nie znasz rozpiski treningów, nie znasz cyklu treningowego, może czwartek mają lżejszy, z 1 treningiem po południu. Jeżeli wyszli przez 23 i byli w dobrym stanie, nie rzygali po kątach to nie widzę w tym nic zdrożnego. Raz na jakiś czas trzeba, bo życie na spinie doprowadza tylko do zawału
robią co lubią, dostają po 20k miesięcznie to o jakiej my spinie mówimy?
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 05/05/2013 12:40
Spinie o nazwie "Zarabiam 20k, ale jak spadniemy to o takiej kasie tylko pomarzę". Choć przykład Bonina pokazuje, że szrot w E-klasie jest w cenie, więc... Ale jednak chciałbym wierzyć, że obaj byli tam na kawie niż na zalaniu w karczycho.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.