Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/05/2017 16:24
Różnica dwóch klas na boisku. Listkowski na poziomie Zwolińskiego.Słowik to co w Białymstoku.Kilka swietnych interwencji...i babol.Dlaczego nie gra Kitano albo Kowalczyk? Generalnie jak przegramy mniej niż 3-0 to raczej będzie sukces.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/05/2017 16:30
To jest parodia co oni grają rok w rok w mistrzowskiej ósemce. Nieważne czy to za Wdowczyka , Michniewicza czy Moskala , Pogoń zawsze w pizdę dostaje i dostawała. To ja już wolę oglądać Kowalczyka czy innego wychowanka niż tych pajacy.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/05/2017 16:41
Jaki jest sens oglądania takich meczy? Chyba za karę. Poziom wakacyjno-amatorski. Z punktu widzenia kibica muszę się zgodzić z opinią, że lepiej by było jakby nie weszli do "mistrzowskiej" 8. Przynajmniej by było co oglądać a tak oglądamy żenadę a nie piłkę. Zastanawiam się co będzie dalej, jeżeli kolejny sezon to samo to nie wróżę pełnych trybun. Prawdę mówiąc już zaczyna mnie męczyć ta Pogoniarska bylejakosc i obiecanki wielkich rzeczy. Grają bo graja, szału nie ma ... przez brak jakichkolwiek perspektyw rzygać się chce a nie kibicować. Jak wyjadą z Rumakiem lub innym podobnym ekspertem piłki nożnej to niestety ale moja noga na stadionie nie stanie.
aha z co do Moskala, dlaczego on jeszcze siedzi na ławce? Jaki jest sens? i tak spierdala wiec ma wyjebane na to co się dzieje. powinni zatrudnic jak najszybciej nowego ziomka i powinien od zaraz przejąć zespół nie czekając na koniec sezonu.
Ostatnio edytowany przez: Bonio, 14 maja 2017, 16:49 [1 raz(y)]
Rozumiem, że akceptujesz wieloletnie granie o środek tabeli i średniactwo, brak jakichkolwiek sukcesów i grania o cokolwiek? Po stażu wnioskuję, że trochę lat poświęciłeś kibicowaniu Pogoni więc zadam ci pytanie czy to co mamy od kilku lat zaspokaja twoje kibicowskie ambicje? Moje niestety nie, odczuwam właśnie wieloletnie rozczarowanie i jestem zawiedziony tym co się odwala. ehh szkoda klawiatury
Jak wyjadą z Rumakiem lub innym podobnym ekspertem piłki nożnej to niestety ale moja noga na stadionie nie stanie.
Tak, do pierwszej wygranej, panie Chorągiewka
Rozumiem, że akceptujesz wieloletnie granie o środek tabeli i średniactwo, brak jakichkolwiek sukcesów i grania o cokolwiek? Po stażu wnioskuję, że trochę lat poświęciłeś kibicowaniu Pogoni więc zadam ci pytanie czy to co mamy od kilku lat zaspokaja twoje kibicowskie ambicje? Moje niestety nie, odczuwam właśnie wieloletnie rozczarowanie i jestem zawiedziony tym co się odwala. ehh szkoda klawiatury
Ale czekaj... Myślisz, że jak zrezygnujesz z chodzenia na mecze, to pomożesz Klubowi? Rozumiem, że zamierzasz po prostu zwalić wszystko na innych i wrócić, jak będzie lepiej? No i oczywiście opowiadać, że zawsze wspierałeś Pogoń
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/05/2017 17:37
Tak rzecze Daniel Trzepacz na twitterze: "Piłkarze nie podeszli pod sektor gdy wołali ich kibice i z trybun poszło "nie wygracie, wpierdol macie". Gorąco. Tylko kowal i kudi stali".
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/05/2017 17:40
Nie mi o tym decydowac ,ale moim zdaniem do konca sezonu powinnien byc brak dopingu i napis zamiast flag : ''po co wy gracie jak wy ambicji nie macie!'. Plus cos typu ''klauny na boisku przynosicie wstyd.''
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/05/2017 17:53
Szkoda strzępić języka na to wszystko. Wkurwienie u mnie sięgnęło zenitu znowu porażka z tym jebanym Lechem. Tylko jakiś wpierdol lub blacha na odmoł może pomóc naszym grajka.
Obserwowany Więcej Piłkarze nie podeszli pod sektor gdy wołali ich kibice i z trybun poszło "nie wygracie, wpierdol macie". Gorąco. Tylko kowal i kudi stali."
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/05/2017 18:17
Żałosna banda chuja bez ambicji i jaj. Panienki bały się podejść pod sektor to niech spierdalają. Brawo panowie Mroczek i Stolarczyk za wizję klubu ex. bez nominalnego napastnika !
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 14/05/2017 18:23
A ja dałem się oszukać tym imbecylom z telegazaty, że mecz jest o 18.00 jak cały czas podawali i nie obejrzałem meczu. Z komentarzy na forum i wyniku nie mam zbytnio czego żałować. Sytuacja w tabeli od 3 kolejek dla Pogoni nie uległa zbytniej zmianie. Może raczą powalczyć o to 5. miejsce. Czwarty sezon z rzędu prawie to samo dziadostwo w grupie mistrzowskiej, szkoda pisać więcej. ☺
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.