Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 30/05/2013 20:16
kurwa PIŁKARSKO SPADLISMY.... Maks Rogalski swoimi dwiema bramkami daje nam utrzymanie. Fraczczak przy drugiej bramce odpierdala takiego WIELBŁĄDA , że to jest aż przykre. Hernani niech się pakuje i spierdala na Łysą Górę, golla,fraczczak i hałas też adios. RADEK JANUKIEWICZ SZACUNEK ZA WIARE I WALKE. Ot moje podsumowanie tej farsy i całego sezonu. Wróg numer jeden smolny wróg numer jeden!!!!!
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
A Chałas dlaczego? Dzisiaj akurat całkiem nieźle grał - według mnie widać spory progres w jego grze względem tego co widzieliśmy w momencie kiedy wchodził do drużyny.
Obecnie wygrywa z przodu sporo główek, przepycha się i wygrywa pojedynki - to jest ważne w momencie kiedy gramy wysuniętym jednym napastnikiem.
Gdyby grał taki syf jak wtedy kiedy wchodził do drużyny to jak najbardziej byłbym za tym, żeby leciał z takimi asami jak Hernani czy Hricko, ale obecnie widzę w nim potencjał - nie wiem czy nie większy od Djousse.
Pewnie to, że nie strzela bramek dla Ciebie również nie robi różnicy. to może powiedz ile Pogoń stworzyła sobie akcji po jego walce o piłkę w tych ostatnich meczach gdy grał:1,2,3? Aby walczyć o utrzymanie lub środek tabeli w tej lidze potrzeba NAPASTNIKA , ale takiego co zapewni co najmniej 10 bramek ...i tu pstryczek w nos dla smolnego. A to ,że wsadził w Chorzowie patelnie i zmarnował setkę z Górnikiem nieznaczy , że mamy na niego znów patrzeć. Bez spiny
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Aby walczyć o utrzymanie lub środek tabeli w tej lidze potrzeba NAPASTNIKA , ale takiego co zapewni co najmniej 10 bramek ...i tu pstryczek w nos dla smolnego. A to ,że wsadził w Chorzowie patelnie i zmarnował setkę z Górnikiem nieznaczy , że mamy na niego znów patrzeć. Bez spiny
A znasz takiego napastnika ? Zespoly znacznie bogatsze od nas nie potrafia takiego znalezc. 10 bramek lub wiecej na koncie ma 5 pilkarzy w lidze.
A z tego zacnego towarzystwa według mnie natenczas najlepiej prezentuje się (ostatnio) Chałas.
Pewnie, że nie jest to napastnik idealny i również widziałbym w klubie kogoś lepszego, ale nie oszukujmy się gwiazdorów na pewno w przerwie sprowadzać nie będziemy w momencie kiedy finansowo ledwo wiążemy koniec z końcem.
Proszę napiszcie mi czy Pogoń już się utrzymała bo zaraz zejdę
tak juz mamy utrzymanie na 100%
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Proszę napiszcie mi czy Pogoń już się utrzymała bo zaraz zejdę
tak, mamy 3 pkt przewagi nad PBB i nawet jak wygrają w niedzielę w lodzi to a my przegramy to mamy korzystny bilans meczy bezpośredni u siebie 2:0, u nich 1:2. także otwieraj szampana
W kazdej mozliwej konfiguracji mamy bilans gwarantujacy utrzymanie . Pamietajmy , ze 4 zespoly moga miec 32 punkty. Zakladajac nasza porazke, wygrana Podbeskidzia z Widzewem i remis Ruchu.A wszystkich moze przeskoczyc GKS jezeli wygra 2 mecze
Dokładnie. W każdej kombinacji się utrzymujemy. Z Ruchem dwa razy wygraliśmy, a z Widzewem wygraliśmy i remis u siebie. Z Podbeskidziem też mamy dodatni bilans
Juz nie moga, Widzew ma 33. Dobrze by bylo wygrac z Polonia.
Dobrze by było, ale to już nie ma znaczenia dla utrzymania. Widzew faktycznie już zremisował i ma 33 punkty, i nie może mieć 32 punktów równo z Pogonią w małej tabelce decydującej o utrzymaniu w pesymistycznej dla Pogoni wersji W ewentualnej małej tabelce czy z Podbeskidziem czy z Podbeskidziem i Ruchem będziemy lepsi i się utrzymamy
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.